NOVO! Upustite se u otkrivanje tajni otoka Raba ovog LJETA na 6 dana/ 5 noćenja za do 4 osobe + uživanje u bazenu i jacuzziju u Apartmanima Opsenica Barbat tik do mora, samo 1899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima... Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 10.06. do 17.07.2021.

Apartmani Opsenica nalaze se među zelenilom u Barbatu, na 300 metara od najbliže plaže. 

Objekt je okružen zelenilom i vrtom, a gosti se mogu koristiti opremom za roštilj. Na raspolaganju je također besplatni bežični pristup internetu. Uživajte u osvježenju u bazenu i jacuzziju.

SMJEŠTAJ
Svi apartmani obuhvaćaju namješten balkon ili terasu. Također uključuju TV sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i kupaonicu s kadom ili tušem. Sve smještajne jedinice sadrže perilicu rublja, klima-uređaj i TV ravnog ekrana.

Otok Rab
Jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. 

Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena. 

Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na: acosenj@gmail.com ili 092 2994 949 (zvati 09:00 - 21:00 h), a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.