Pronađite ljetno osvježenje okruženi vinogradima u srcu Međimurja! Moderni apartmani Dora 4*: 4 dana/ 3 noćenja + kupanje u Termama Sveti Martin, sve za 2 osobe i 2 djece do 12 g., samo 1289 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljepote stepenastih vinograda uživajte u opojnim mirisima i cvrkutu ptica! Kupon vrijedi od 28.06.21. do 29.07.21.

U apartmanima Dora mislili smo o svemu, ponajviše o tome da budete bezbrižni i doživite nezaboravan odmor. Okruženi smo zelenim bregima, uz pregršt atraktivnih sadržaja u bližoj okolici, s bogatom gastro ponudom.

Naše apartmane odlikuje elegancija, prostranost, moderan stil, funkcionalnost i privlačni vizualni detalji koji čine razliku. Četiri zvjezdice jamče visoke standarde udobnosti, opremljenosti i čistoće.

Ponuda uključuje: 4 dana i 3 noćenja u Apartmanima Dora + korištenje bicikala + kupanje u bazenima Terme LifeClass Sveti Martin, koji se nalaze 600 m od apartmana + besplatan Wi-FI + besplatan parking, boravak ponedjeljak - četvrtak, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

SMJEŠTAJ

Svaki apartman ima maksimalni kapacitet 4 odrasle osobe + 1 dijete. Za dijete je dostupan besplatan pomoćni krevet i hranilica na upit.
Apartmani Dora su novo uređeni i vrlo dobro opremljeni svim uređajima i opremom koja će Vam omogućiti ugodan i komforan boravak.
Apartman sadrži prostoriju za dnevni boravak, spavaću sobu, prostranu kupaonicu i predsoblje te kuhinju sa blagovaonom. U sklopu apartmana je balkon - terasa s lijepim pogledom na okolicu. Soba za dnevni boravak sastoji se od dijela za odmor s udobnom kutnom garniturom i televizorom s velikim izborom programa i radnim stolom. 

U nastavku dnevnog boravka nalazi se kuhinja koja je opremljena svim potrebnim uređajima, ploča za kuhanje, hladnjakom sa zamrzivačem, kompletom posuđa i dijelom za blagovanje.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Naši apartmani imaju naljepnicu „Safe stay in Croatia“.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail info@apartmanidora.com.hr ili na mobitel 099 213 35 85, uz KOD i ID po primitku kupona.

OKOLICA

Sve popularniji vidikovac Mađerkin breg nalazi se na visini od 341 metar, pogled seže na čak četiri države (Austrija, Slovenija, Mađarska i Slovačka). Spominje se i tajna Mađerkinog brega. Međimurska vinska cesta predstavlja originalan turistički proizvod najsjevernije hrvatske županije. Ljubitelji golfa i tenisa mogu svoju partiju odigrati na terenima Terme LifeClass.