Obilje mediteranskih ljepota otoka Cresa... Zakoračite u ljeto uz odmor na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM u vrhunskom Hotelu Zlatni Lav 4* + GRATIS parking, sve za 2 osobe i od samo 1499 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 10 godina na pomoćnom krevetu GRATIS! Obala otoka obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama, uživajte u svim ljetnim čarima... Kupon vrijedi do 15.07.2021.

Hotel Zlatni Lav 4*

Hotel Zlatni Lav nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u blizini uvale Martinšćica i slikovite šljunčane plaže, a pruža prekrasan pogled i nudi dobro opremljene sobe.

Udobne sobe imaju sve potrebne sadržaje, a kupaonice su elegantno i praktično uređene. Balkoni pružaju prekrasan pogled na more ili šumu.
Uvala Martinščica ima kristalno čisto more, a okružena je aromatskom zimzelenom vegetacijom s mnogobrojnim biljnim i životinjskim vrstama.
Iskusno i uslužno osoblje rado će vam, uz mnoštvo interesantnih aktivnosti koje nudi, pomoći i u planiranju vašeg boravka. Gosti se mogu odlučiti za izlet biciklom, planinarenje, ribolov, ronjenje ili mogu sudjelovati na krstarenju.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona, smještaj u sobi s pogledom na more + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Okolica objekta:
Kafić: (250m)
Restoran: (250m)
More/ocean: (300m)
Jezero: (10km)
Tržnica: (250m)

Obavezna prethodna rezervacija termina i provjera raspoloživosti na mail: reservation@hotel-zlatni-lav.com ili br.tel: 051/574 020, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID.

Otok Cres:

Otok Cres, najveći jadranski otok, nalazi se na sjevernom dijelu Kvarnerskog zaljeva. Na jugu povezan je mostom s otokom Lošinjem. Obala otoka obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama. Cres karakteriziraju veliki kontrasti između sjevernog submediteranskog dijela, te srednjeg i južnog mediteranskog dijela koji obiluje pašnjačkim goletima i gustom makijom. Veliko bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, s izuzetnim brojem endemičkih vrsta predstavlja pravi izazov za zaljubljenike u prirodu. Na Cresu je također jedno od posljednjih staništa vrlo rijetke ptice – bjeloglavog supa. Na otoku su uređene pješačke staze i šetnice, a u lokalnim ljepotama može se uživati i tijekom vožnje biciklom. Otok Cres ima i bogato povijesno i kulturno nasljeđe: liburnijske građevine, ostatke antičkih gradova, ranokatoličke crkvice, samostane… Povijesnu jezgru Martinščice čini crkva Sv. Martina s franjevačkim samostanom iz 16. st. i Kaštel obitelji Sforza iz 17. st.