Vrhunsko ljetovanje na 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE LIGHT za 2 osobe i dijete do 12 g. u Family Hotelu Lišanj uz Wellness&Spa, movie nights, animacijski sadržaj, za samo 2498 kn!!!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osvježite energiju uz sve čari mirnog mjesta i aranžman s puno pogodnosti! U potpunosti prilagođeno svim uzrastima, naročito mališanima koji će se oduševiti slatkim poklončićima i movie nights, a očekuje ih dječja AUTO ARENA... Kupon vrijedi isključivo od 25.06.21. do 23.07.21.

HOTEL LIŠANJ
Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orjentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u standard dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem, s doručkom, ručkom i večerom i uključenim pićem iz šankomata uz obroke (All Inclusive Light) + piće dobrodošlice + atraktivna dječja auto arena prilagođena svim uzrastima + korištenje gaming rooma s Playstation konzolama + besplatna usluga čuvanja djece do 4 godine, tete čuvalice + Movie nights za djecu i Game room za roditelje 3 x tjedno + Kids Club + napuhanac za skakanje u obliku aviona + slatki poklončić za djecu na dan odlaska + korištenje SPA zone, unutarnjeg bazena i hotelske teretane + besplatan wi-fi, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.

RESTORAN
Uživajte u mediteranskim okusima s prekrasnim pogledom. Restoran ima 360 sjedećih mjesta, 200 sjedećih mjesta na terasi (doživljaj usluživanja na prekrasnoj terasi uz šum mora), nudi: dječji buffet, doručak, ručak i večera a la carte, hranilice za djecu.

BAZENI - dječji bazeni (bio-design) + baby bazeni sa sjenom + dva unutarnja bazena
Dođite i opustite se uz bazene. 

Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

SMJEŠTAJ
Sve sobe i apartmani opremljeni su sa: SOS alarm sistemom, TV s kabelskom, sušilom za kosu, sef, dostupne su sobe za osobe s invaliditetom, Wi-Fi besplatan, dostupna posluga u sobama 7-23h, direktna telefonska linija, mini bar, ležeća kada i tuš, klima, detektor dima, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu).

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr ili telefon +385 51 800 488.

STANDARD DVOKREVETNA SOBA
Kvadratura: 26 m2. Broj osoba: 3. Sadržava dvostruki krevet.

Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 488 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.