Ugrabite savršeni paket za svoju figuru i zdravlje - 34 vrhunskih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku za samo 799 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od : 10x infracrvena termodeka + 10x bodywrapping cijelo tijelo + 10x elektrostimulacija + 4x maderoterapija. Kupon vrijedi do 31.08.2021.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

ELEKTROSTIMULACIJA

Naziv dolazi od grčkih riječi elektron + terapeia što znači liječenje. Elektrostimulacija je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese. Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

MADEROTERAPIJA je tretman kojim se smanjuje nabubrenja na koži i omogućuje ravnanje "narančine kore", tj. površinskog celulita, jer dopire duboko unutar kože, čime se aktiviraju stanice iznutra. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava.