Izvanredni Heritage hotel Kurija Janković 4* u Virovitici poziva Vas ovog LJETA na istinsku uživanciju uz 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + boca vina i parking, već od samo 699 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca: 0 - 2 godine GRATIS (u dječjem krevetiću) te 0 - 5 godina GRATIS (na postojećem ležaju)! Počastite se vrhunskim odmorom u novoobnovljenoj ladanjskoj kuči! Odaberite smještaj u standard, superior ili de luxe sobi! Kupon vrijedi do 31.08.2021.!

Kurija Janković****

Kurija Janković sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije. Kurija Janković danas je Heritage hotel s 4 zvjezdice, a nalazi na mjestu gdje Slavonija ljubi Podravinu u okruženju UNESCO
Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava- Dunav. 

Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo. Ulaskom u naš hotel kao da ulazite u povijest, u neka davna plemićka vremena. Drveni lukovi, zidovi, klasični namještaj – sve odiše smirenošću te kao da poziva gosta da se opusti i zaboravi na gradsku vrevu.

SMJEŠTAJ

Standard soba idealna je za putnike namjernike koji se žele počastiti boravkom u dijelu slavne baštine.

Superior sobe namijenjene su gostima istančanog ukusa koji su skloni u velikom stilu proživljavati nove trenutke.

DeLuxe sobe namijenjene su onim gostima koji žele proživjeti dio plemićke povijesti. 

Bogati aranžman za 2 osobe uključuje: 3 dana/2 noćenja s doručkom, butelju vina, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking!

U hotelskom restoranu poslužuje se tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica kako bi doživljaj našega kraja bio potpun. Iz ponude caffe bara izaberite organske čajeve, voćne likere, vrhunska vina ili posebna craft piva lokalnih proizvođača.

Obvezna provjera raspoloživosti željenog termina prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na e-mail info@kurija-jankovic.com ili telefon 033/639-767.

OKOLICA

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore te retoranu i obiteljskom imanju Zlatni klas gdje će vas dočekati bogata ponuda lokalnih jela.  

Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Hotel Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!

Dodatne pogodnosti i popusti: 10% popusta u Restoranu Flora na cjelokupni iznos računa, 10% popusta u Kušaonici vina Vineda na cjelokupni iznos računa, 10% popusta u slastičarnici “Dora” na cjelokupni iznos računa.