Podignite imunitet i sačuvajte zdravlje! Imunomed 250 grama + cimetni med s propolisom od 250 grama uz mogućnost dostave za čitavu Hrvatsku po super cijeni - samo 99 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prirodno podignite imunitet vašeg organizma uz mednu mješavinu Imunomed koji se sastoji od isključivo prirodnih pčelinjih proizvoda odnosno cvjetnog meda, peluda i propolisa, i uz ukusan cimetni med s propolisom te čak 60% popusta! Moguća dostava za čitavu Hrvatsku!

Ponuda uključuje Imunomed (250 grama)  i cimetni med s propolisom (250 grama)


IMUNOMED (250 grama)

Namjena: Za prirodno podizanje imuniteta organizma

Način upotrebe:Proizvod otopiti u ustima 2-3 kavene žlice,1-2 žlice za djecu od 2 godine

Sastojci:Med livadski 42%,med bagrem 20%,med cvjetni 22% propolis 20 ml., cvjetni prah 15%

Upozorenje: Ne preporuča se osobama koje ne podnose pčelinje proizvode i sklone su alergijama.

Posavjetovati s liječnikom oko upotrebe.

Način čuvanja: Čuvati na suhom,tamnom i hladnom mjestu

Prije upotrebe promješati.

Imunomed- medna mješavina sastoji se od isključivo prirodnih pčelinjih proizvoda odnosno cvjetnog meda, peluda (cvjetnog praha) i propolisa. Nastaje jedinstvenim postupkom fermentacije peluda. Blagog je okusa i guste konzistencije, te ju je najbolje uzimati žlicom (3-4 žlice dnevno) i polako otapati na jeziku. Može se otopiti u mlakom čaju ili mlijeku.


Po mogućnosti sa zadržavanjem u ustima što duže. Zbog toga što je dio ispod jezika izrazito prokrvljen i tim putem tvari direktno dospijevaju u krvotok, dok u želudcu dio korisnih tvari ipak strada djelovanjem želudčane kiseline. Redovitom uporabom pomaže : u prevenciji i liječenju upalnih procesa grla i ždrijela, za prirodno jačanje imuniteta, za trudnice-početni stadij protiv mučnine, poslije liječenja čira na želucu, za obnavljanje jetre , za probavne smetnje,za poboljšanje cirkulacije i jačanje srčanog mišića, za usporavanje skleroze.


CIMETNI MED S PROPOLISOM (2500 grama)


Prirodna mješavina ugodnog okusa.

Vratite se prirodi i oživite svoj metabolizam.

Kombinacija meda i cimeta s dodanim propolisom je prirodni lijek za mnoge bolesti i formula za zdraviji život. Svakodnevna konzumacija ovog proizvoda uspješno regulira razinu šećera i masnoće u krvi, ubrzava metabolizam, produljuje osjećaj sitosti i tako smanjuje kilograme.

Djeluje povoljno na probavni sustav - regulira probavu i smanjuje nadutost, što su česti problemi tijekom mršavljenja.

Cimetni med pokazuje odlične rezultate u rješavanju problema prekomjerne tjelesne težine.

Naše medne mješavine su proizvod koji je u svakom pogledu originalan na tržištu. Jedinstvena receptura i birani  sastojci garancija su kvalitete i blagotvornog djelovanja na zdravlje i organizam.

Bagrem s obronaka Papuka,kesten iz Dvora na Uni, cvjetni medovi iz Slavonije uz područje rijeke Save i livadski medovi na rubovima Kopačkog rita u Baranji su medovi iz naše proizvodnje dobiveni radom naših vrijednih pčela,a koje selimo za najboljim pašama kako bi osigurali najkvalitetniji i potpuno prirodan med.