Potpuno opuštanje i uživanje u ljetnoj čaroliji otoka Brača za cijelu obitelj ili prijatelje! 4 dana/3 noćenja za 8 osoba u luksuznoj VILLI RASOTICA 4* s privatnim vrtom i bazenom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Villa Rasotica nalazi se u elitnom zapadnom dijelu slikovitog Sumartina na Braču, 220 metara od mora, stoga možete očekivati ljetni odmor i potpuno opuštanje za pamćenje... Kupon vrijedi za 8 osoba i može se iskoristiti do 15.07.2021.

Villa Rasotica nalazi se u elitnom zapadnom dijelu slikovitog Sumartina na Braču, 220 metara od mora. U potpunosti je renovirana 2009. godine.

Završno čišćenje uključeno u cijenu!

U ovu lijepu vilu ugodno se može smjestiti do 8 ljudi. U prizemlju se nalaze 3 spavaće sobe (2 sa bračnim krevetom i 1 četverokrevetna sa 2 bračna kreveta), kupaonica i praonica. 

Sve sobe imaju izlaz u vrt gdje se nalazi privatni vanjski bazen, ljetna kuhinja, vanjski tuš i WC. Kreveti u sobama su veličine 190 x 210 cm, 167 x 202 cm, te dva kreveta veličine 190 x 200 cm u spojenim sobama (četverokrevetna soba). Na katu je kuhinja/ blagovaonica/ dnevni boravak s izlazom na balkone te kupaonica.

Kako bi Vaš boravak na otoku Braču bio što ugodniji, vila je opremljena svim potrebnim uređajima, a interijer i okućnica uređeni su s posebnom pozornošću.

Otok kamena, sunca i mora, najveći je među otocima srednje Dalmacije. Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža među kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.