Potpuno opuštanje i uživanje u ljetnoj čaroliji otoka Brača za cijelu obitelj ili prijatelje! 4 dana/3 noćenja za 10 osoba u luksuznoj VILLI MIR VAMI 4* s privatnim vrtom i bazenom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružena bujnim zelenilom i prekrasnim pogledom na Jadran, ova je vila savršen izbor za luksuzni odmor u Hrvatskoj, a visok položaj vile nudi vam istinski mir... Kupon vrijedi za 10 osoba i može se iskoristiti do 15.07.2021.

Mir Vami znači mir koji ćete se osjećati tijekom boravka u ovoj vili. Okružena bujnim zelenilom i prekrasnim pogledom na Jadran, ova je vila savršen izbor za luksuzni odmor u Hrvatskoj, a visok položaj vile nudi vam istinski mir.

Završno čišćenje uključeno u cijenu!

Kroz dnevnu sobu možete izaći na veliku otvorenu terasu na kojoj ćete naći bazen i prostor za sunčanje. Tu je i veliki zasjenjeni prostor za blagovanje s vanjskim roštiljem, tako da možete kuhati i jesti na otvorenom. Uz terasu je mjesto za sjedenje.

Vila se nalazi na maloj udaljenosti od mora do kojeg ćete moći prošetati s prednje strane svoje vile. Villa Mir Vami idealno je smještena u blizini luke Sumartin na otoku Braču, gdje ćete također pronaći barove, trgovine i tradicionalne hrvatske restorane poznate po svježe ulovljenim i pripremljenim ribljim jelima. 

Vila je uređena u ugodno tradicionalnom stilu koji okuplja sve da stvori topli, domaći osjećaj. U prizemlju vile nalazi se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, sve u velikom otvorenom prostoru koji se otvara na terasu. 

Dnevna soba ima udobne sofe i televizor, kao i radni stol. Kuhinja je tradicionalna drvena koja dolazi sa svime što trebate tijekom boravka za pripremu objeda.

U vili se nalaze 4 dvokrevetne spavaće sobe, kao i kauč na razvlačenje, pa se udobno može smjestiti 10 gostiju. Spavaće sobe slijede isti stil opremanja kao i ostatak vile s drvenim namještajem i udobnim krevetima. U svim sobama ima dovoljno prostora za odlaganje i opuštanje u vašem vlastitom prostoru. U sklopu vile su i 4 moderne kupaonice. 

Luka Sumartin savršena je baza za jednodnevne izlete na druge hrvatske lokacije. Makarska je na maloj udaljenosti od Brača, a otok Hvar nalazi se na jugu. Izazvat ćete da pronađete vilu koja je idealno smještena poput vile Mir Vami.