Aktivni odmor u Hotelu pod Roglo 3* u slovenskim Zrečama na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM i rekreacijom na biciklama uz korištenje karte puteva + GRATIS parking, sve za 2 osobe i samo 1325 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina gratis u krevetu s roditeljima! Pobjegnite od svakodnevne rutine i opustite se u Hotelu pod Roglo! Kupon se može koristiti do 10.09.21.!

Hotel pod Roglo 3*

Pobjegnite od svakodnevne rutine i opustite se u Hotelu pod Roglo koji je okružen predivnim prirodnim ljepotama! Hotel je smještena na izvrsnoj lokaciji i nudi vam odmor kakav želite. Okružen je planinama tako da rekreacije neće izostati.

Hotel je opremljen modernom tehnologijom i ima sve kako bi vaš boravak bio potpun: kupaonica (tuš ili kada), sef, ormar, TV, sušilo za kosu, ručnici, papuče. 

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i služena večera u 3 slijeda), u dvokrevetnoj sobi + aperitiv dobrodošlice + 1x cjelodnevni najam električnog bicikla (40 prevoženih km po biciklističkim putevima po osobi) + karta biciklističkih puteva + besplatan parking + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.

Ono što ovaj hotel čini posebnim je ponuda pivske kupke koja će vas maksimalno opustiti. Pivska kupka postala je jedna od najtraženijih metoda opuštanja u kojoj se koriste samo prirodni sastojci. Kupka sadrži odabrane sorte hmelja, kvasa i slada koje hrane i omekšavaju kožu. Uključuje opuštanje u u velikim hrastovim kupkama te neograničenu degustaciju Kovaškog piva. 

Zašto je pivska kupka dobra? - dobrotvorni učinak za kožu, obnavlja kožu i kosu, poboljšava oštećene stanice kože, sprječava oksidacijsko oštećenje stanica, lipida i DNA, smanjuje bore i akne zbog ječma, hidratizira kožu zbog kvasca i vitamina.

Terme Zreče udaljene su samo 3 km od hotela, a pružit će vam bijeg od svakodnevice. Bazeni u termama protežu se na čak 1600 m2, na raspolaganju su vam bazeni s termalnom vodom, hidromasažni bazeni te dječji bazen.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera termina sa hotelom! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija termina putem e-maila info@hotelpodroglo.com ili broja +386 3 757 68 00, sa imenom i KOD-om i ID-em kupona po primitku.

Opustite se u ljekovitoj akratotermalnoj vodi bogatoj kalcijem, magnezijem i hidrogenkarbonatom. U bazenima možete uživati u svako doba godine: prepustite se blagotvornoj moći vode koja će zahvaljujući svojim ljekovitim čimbenicima s dokazanim učincima rehabilitirali vaše tijelo. 

Za još više opuštanja i revitalizacije, posjetite Wellness centar u Termama Zreče (korištenje uz nadoplatu) koji u ugodnoj atmosferi pruža izvrsne tretmane za jačanje i opuštanje, postizanje dobrog osjećaja te održavanje zdravlja i energije.