NOVO! Pobjegnite od gradske vrućine i opustite se uz odmor u zagorskim bregima na 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u novom Zagylandu u Konjščini - samo 899 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružen pitomim zagorskim bregima, u pitoresknom mjestu Konjščina i u blizini planine Ivanščice, smjestio se Zagyland... Kupon vrijedi do 31.07.2021.

ZAGYLAND

Raditi u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Hrvatskoj za niz poslodavaca gotovo 30 godina, odraditi niz događaja, vjenčanja, cateringa, kongresa i seminara, rođendana i obiteljskih proslava, coffee breakova, cocktail partya, dočeka Novih godina, teambuildinga, tečajeva, predavanja, prezentacija, protokola i predotvaranja donosi u životu – veliko iskustvo, znanje, puno poznanstava i prijateljstava ali i ono nešto što nas je dovelo do projekta Zagyland – imati napokon nešto svoje!


Putujući po Hrvatskoj i svijetu upijali smo ponudu, gostoprimstvo i osjećaj "value for money" kako bismo jednog dana sve doživljaje i osjećaje pretočili u posebnu ponudu i bili drugačiji.


Hotel i SRC, izletište, gastronomska meka, odmor za oči i dušu, obiteljsko okupljalište … Toliko izbora, a tako malo vremena, razlog više da se viđamo i češće.

Sobe su ugodne, prostrane, unikatne, luksuzne, tople, čiste.


6 soba i 1 luksuzni apartman opremljeni su sa sigurnosnom karticom, izolirana vrata, hlađenje/grijanje, soft madrac 35 cm, sat/tv/radio, balkon, tuš/toilette/fen za kosu/podno grijanje, besplatni wi-fi i parking.


Taman kad ste mislili da vas više ništa ne može iznenaditi došli ste na mjesto puno ugodnih iznenađenja – Zagyland – osjeti hranu i uživaj u životu! Doručak – od klasike do neuobičajenih, ali vrlo hranjivih kombinacija, iznenadite i poslovne partnere i počastite ih najvažnijim obrokom u danu. Kušajte zagorski doručak, vrhunske sendviče, sezonske namirnice, smoothie, mašta je granica.