Ljetno wellness opuštanje u Trakošćanu! Izaberite tjedni ili vikend paket uz 3 dana/2 noćenja na bazi doručka, Relax masažu i Wellness&SPA u Hotelu Trakošćan 4*, a sve za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Trakošćan 4* u samom podnožju jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca nudi Vam ljetni odmor kao u bajci - RELAX masaža, Wellness&SPA, piće dobrodošlice... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, u periodu do 27.8.2021.

HOTEL TRAKOŠĆAN 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

U ponudi Vas očekuju RELAX masaža (20 min/osobi u tjednom paketu i 40 min/osobi u vikend paketu) i korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic finske saune, a u tjednom paketu i 10% popusta na usluge Spa &Wellness centra Lorem Paradiso...

Hotel raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Hotel će Vas dočekati i sa pićem dobrodošlice, a u ponudu su uključeni i parking i Wi-Fi!

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje SPA & WELLNESS CENTRA LOREM PARADISO. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela.

Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja.

Područje je pogodno i za biciklizam, a samim Trakošćanom prolazi niz biciklističkih ruta. Neke od ruta su: 'Ruta Trakošćan' (Krapina-Đurmanec-Macelj-Trakošćan-Bednja) duljine 33 km; 'Ruta od dvorca do dvorca' (Varaždin - Nova VesPetrijanečka - Donje Ladanje - Donja Voća - Cvetlin - Trakošćan ili Varaždin - Nova Ves - Petrijanečka - Donje Ladanje - Klenovnik - Lepoglava - Trakošćan) duljine 85,6 km, a cilj ove rute je povezati rekreaciju sa kulturno-povijesnim, prirodnim i geomorfološkim znamenitostima područja Varaždinske županije; 'Po obroncima Maceljske gore' (Đurmanec - Trakošćan - Jesenje - Đurmanec) duljine 38 km.

Nekad rezidencijalni DVORAC TRAKOŠĆAN (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!