FAMILY BUDGET LJETOVANJE u DUGOJ UVALI - 3 noćenja ili 6 noćenja + 1 GRATIS! na bazi POLUPANSIONA za 2 osobe, korištenje bazena i teretane, dodatne pogodnosti... već od SAMO 1599 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posebna pogodnost - svakodnevne akcijske cijene izvanpansionske hrane i pića! Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gosta kod korištenja usluga Hotela, ali i bezgotovinsko plaćanje uz dodatni popust od 10%! Kupon vrijedi do 31.07.2021.

Za kupljeni kupon 6 noćenja - 1 noćenje GRATIS !

HOTEL DUGA UVALA nudi savršenu osamu u prostranom kompleksu, u prirodnom okruženju. Hotel je svoje poslovanje uskladio sa javnozdravstvenim preporukama; površine i predmeti se dezinficiraju (dezinficijensi i UV-C), postavljene su kamere za beskontaktno mjerenje temperature, obroci su premješteni na terase s prekrasnim pogledom na plažu, a prostor Hotela namijenjen gostima (terase, barovi i restorani, vanjski bazeni) odvojen je od okruženja, u ponudi samo za goste Hotela!

DUGA UVALA je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Možete birati - uživanje na suncu ili u obilju prirodnog hlada! Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara. 

Djeca do 2 godine GRATIS (bez kreveta), jedno dijete do 6 godina GRATIS na trećem, četvrtom i petom krevetu, uz dvije odrasle osobe!

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, u retro stilu (80/90-te). Odmah uz Hotel nalazi se Aneks (Annex), s Hotelom povezan toplim mostom. Smještajni kapaciteti nalaze se i u potkrovlju Hotela (Attic). Hotel ima vlastito parkiralište.

HOTEL DUGA UVALA odličan je izbor za povoljan obiteljski odmor, uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Duga Uvala je i dobra polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice) Rado ćemo Vam predložiti dodatne sadržaje i pomoći kod izrade plana izleta.

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; u ponudi su otvoreni bazeni (veliki bazen s "mokrim" barom i dječji bazen). Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su novouređena teretana (traka za trčanje, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje. 

Od Hotela do rta Punta, uz more, proteže se kilometar duga šetnica, noću osvijetljena. Na kraju šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u Hotelu mogu koristiti sportsku opremu i rekvizite (novi bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). 

Ponuda prilagođena okolnostima

Hotel nudi raznolik program, aktivnosti i sadržaje, prilagođene javnozdravstvenim okolnostima... U ponudi (uz doplatu) su i određeni wellness sadržaji, uz ponudu prilagođenu javnozdravstvenim okolnostima.

Hotelski restoran svoje usluge sada nudi i na prostranim terasama Hotela! Jednostavna jela (grill) nudi Beach Bar Punta, a sladoled i rashlađena pića dostupni su i na plaži!

Hotel je poduzeo sve mjere u svrhu zaštite zdravlja djelatnika i gostiju (svi djelatnici nose maske, stolovi u restoranu se nalaze na propisanoj udaljenosti, pristup određenim dijelovima hotela (Aperitiv bar, Arena, vanjski bazen, fitness dvorana..) omogućen je isključivo gostima hotela.