ZAMRZNITE masne stanice i recite zbogom višku kilograma! Revolucionaran tretman 2D VAKUUMSKE KRIOLIPOLIZE 4 područja u Bio+ klinik u Zagrebu + limfna drenaža, uz 65% popusta i za SAMO 599 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se koristi u jednom dolasku te uključuje 4 područja kriolipolize po Vašem izboru i limfnu drenažu cijelog tijela! Kupon se może iskoristiti do 30.08.2021. na adresi: 8 Bukovački ogranak 7 - Bukovac!

• Kriolipoliza je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Na takav selektivni način usmjeravamo terapiju na željeno područje i djelujemo lokalno. Rezultati su odlični, no zahtijevaju malo strpljenja: nakon nekoliko tretmana ćete primijetiti glavne rezultate. 

Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Masne stanice će se iskristalizirati, a potom i filtracijom s jetrom kao glavnim čimbenikom izlučiti iz tijela metaboličkim putem. Tretman nije bolan, ali osjetit ćete blagu napetost u blizini tretiranog područja zbog efekta vakuuma i intenzivne lokalizirane hladnoće, uglavnom na početku tretmana.

• Aparaturna limfna drenaža radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela.