PodržimoNaše

Istražite Istru i Novigrad! Organizirajte aktivan odmor uz kupanje i druženje za do max. 6 osoba te se smjestite u mobilnim kućicama u Kampu Sirena**** ili Park Mareda**** već od 1288 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte sve ljepote i čari Novigrada, antičkog gradića smještenog na poluotoku na zapadnoj obali Istre te se smjestite u simpatičnim i vrhunski uređenim mobilnim kućicama u Kampu Sirena**** ili u Park Mareda**** već od 1288 kuna!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Classic mobilnoj kućici u kampu Sirena**** + WLAN + posteljina i ručnici + parking, sve za max. 5 osoba.

Doplata na licu mjesta za Premium Village mobilnu kućicu (max. 6 osoba) iznosi 115 kn po noći.


Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Premium Village mobilnoj kućici u kampu Park Mareda**** + WLAN + posteljina i ručnici + parking, sve za max. 6 osoba.

Doplata za termin 01.07. do 05.07.14. u kampu Park Mareda**** iznosi 100 kn po noći i plaća se na licu mjesta.

Sirena Classic

Holiday homes Classic čine zasebno naselje na južnoj, osunčanoj strani kampa, u neposrednoj blizini mora. Površine 24 kvadrata, svaka kućica ima natkrivenu terasu i mjesto za automobil na vlastitoj parceli. Može primiti do pet osoba, s vrlo visokom razinom komfora uz osiguran besplatan pristup bežičnom internetu (WLAN). Svaki kutak kućice smišljeno je iskorišten ne bi li osigurao što ugodniji boravak. Kuhinja je opremljena hladnjakom, štednjakom s četiri plinska plamenika, napom, priborom za pet osoba i ostalim što trebate za udoban i opušten odmor.

Sirena Premium Village

Sirena Premium Village sastoji se od ukupno 31 novih, vrlo udobnih kućica površine 32 m2, kapaciteta do 6 osoba. Kućice su opremljene s 2 sobe, kuhinjom i 2 kupaonice uz potpunu infrastrukturu i besplatan bežični pristup internetu. Ovaj koncept u potpunosti objedinjuje ono najbolje od hotela s visoke 4*, intimu apartmana i šarm kampiranja. Gostima Sirena Premium Villagea na raspolaganju su 4 bazena površine 24 m2.

U blizini kampa Sirena uređeno je novi kompleks Fun & Beach Zone Punto Mare s atraktivnim plimnim kupalištem za odrasle i nešto manjim kupalištem za djecu, te novim zabavnim sadržajima i gourmet punktovima.


Park Mareda Premium Village

Mareda Premium Village organiziran je kao  selo i obuhvaća 46 prostranih Holiday homeova na većim zelenim parcelama. Ove mobilne kućice imaju površinu 32 m², po dvije kupaonice i spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju te mogu primiti do 6 osoba. Izgledom i uređenjem okoliša ove kućice oživljavaju elemente istarske tradicije. Do njih vodi staza, a naselje funkcionira kao mala ruralna zajednica s roštiljem i prostorom za djecu. Gostima mobilnih kućica na raspolaganju je besplatni internet.

U Holiday homes zoni nalaze se 2 nova bazena površine 100 m2 i gourmet punkt MarBar. 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je 052 858 690 (pon-petak 08,00 do 16 h i subota 09,00 do 14,00 h) ili na mail: camping@laguna-novigrad.hr (poslati i kod kupona)