HOTEL PARK****/MAKARSKA - Vaš najbolji izbor za početak ljeta!Provod uz do 50% popusta! 2, 3 ili 4 noćenja, 1x kava i kolač, voće i vino u sobi i brojne druge pogodnosti, sve za 2 osobe!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Park se nalazi na najljepšem dijelu jadranske obale gdje azurno plavo more zapljuskuje duge, suncem okupane šljunčane plaže, hotel Park je među prvima uveo potpuno inteligentne smještajne kapacitete pa ga tako s pravom možete promatrati kao Vaš najbolji odabir!


Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom, u standard sobi bez balkona - gratis upgrade u sobu s direktnim pogledom na more i otoke, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom, u standard sobi bez balkona - gratis upgrade u sobu s direktnim pogledom na more i otoke, sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 5 dana uz 4 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom, u standard sobi bez balkona - gratis upgrade u sobu s direktnim pogledom na more i otoke, sve za 2 osobe. 

Korisnici ove ponude ostvaruje slijedeće dodatne pogodnosti:
neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i whirlpoola;
neograničeno korištenje terase za sunčanje s vanjskim bazenom,
1 x kava i kolač servirani na terasi za sunčanje;
voće i boca vrhunskog vina u sobi po dolasku u hotel;
ulaz na hotelsku plažu (5 m od hotela) i besplatne ležaljke na plaži;
besplatni WIFI u sobi i prostoru recepcije;
besplatan parking (shodno raspoloživosti).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.


Nastojeći uskladiti tehnološki napredne elemente soba i apartmana sa modernim trendovima dizajna interijera, posvetili smo veliku pažnju odabiru materijala i stopili ih u jednostavne, ravne i čiste linije. Pritom nismo zaboravili na ono najvažnije – toplinu i udobnost koju nudimo našim gostima tijekom njihova boravka.

Kada poželite svim osjetilima upiti mirise i zvuke mora, borove šume i toplinu sunčevih zraka, dovoljno je napraviti tek nekoliko koraka do prozora Vaše sobe odakle se pruža prekrasan pogled na more i obalu.

U međuvremenu, oči možete odmarati uživajući u originalnim djelima studenata likovne akademije koja krase zidove naših soba i apartmana.


Sobe

Interijeri soba hotela Park pružaju osjećaj ugode i udobnosti te su upotpunjeni najnovijim tehničkim dostignućima kako bi se u najvećoj mjeri pokušalo udovoljiti različitim potrebama naših gostiju. Odabrati možete sobe sa pogledom na more ili one koje pružaju gotovo planinski ugođaj zahvaljujući pogledu na impresivni planinski lanac Biokovo.Wellness


Wellness hotela Park - U okruženju zdrave atmosfere toplih i hladnih kupelji, ugodnih osvježavajućih mirisa, masaža i bazena, osvježite Vaša čula i regenerirajte svoju snagu. Nakon intenzivne vježbe, pronađite osvježenje i odmor u ugodnim prostorima za relaksaciju. Naše ljubazno osoblje potrudit će se da Vam bude ugodno za vrijeme korištenja naših wellness sadržaja.Posjetite obližnji Park prirode Biokovo!