ŠPICA LJETNE SEZONE u Biogradu na Moru! Mediteransko selo San Antonio poziva Vas na 6 dana/ 5 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe + djeca do 4 god. GRATIS...

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Biograd na Moru - za ljude željne uživanja u kristalno bistrom moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 10.07. -14.08.2021.!

San Antonio Biograd Mediterranean Village prekriva područje veće od 17 000 m2 i nudi savršen odmor u osvjetljenim sobama pored kamenih bungalova u okružju predivne prirode. Mediteransko selo uključuje i restoran koji poslužuje ukusne hrvatske i internacionalne specijalitete od svježeg mesa, ribe i organski uzgojenih namirnica. Gosti mogu uživati u nježnom morskom povjetarcu i osvježavajućem piću uz neodoljiv pool bar. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Sadržaji:
Klima, internet (Wi-Fi), TV, tuš, telefon, radni prostor, ručnici.

Kad ste već u Biogradu na Moru....

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: 091 2849 152.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail: info@sanantonio.hr, uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.