Uhvatite zadnje trzaje ljeta uživajući u moru i suncu! 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja u Istri pokraj Pule za do 3, 5 ili 7 osoba u apartmanima 4* Premantura dom... već od samo 1185 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Premantura je malo očaravajuće mjesto koje nudi mnoga iznenađenja... Odaberite opciju za željeni period i broj osoba te se prepustite čarima Istre! Kupon za ponudu vrijedi od 21.08. do 04.09.2021.

U neposrednoj blizini apartmana su kafići i restorani, a na obližnjem rtu Kamenjak ima i puno skrivenih plažica za sve koji žele osamu! Apartmani se nalaze na samom ulazu u Premanturu, na lijevoj strani iza fontane i malog parka. Sveukupno 60 apartmana, koji su smješteni u tri zgrade - Villa Istra ,  Villa Oliva - zelena zgrada  i Villa Magnolia.

Apartman tipa A
Ovaj slatki mali apartman ima oko 35 m2. Sastoji se od hodnika s garderobom, kupaonice s tušem, bidea, umivaonika i wc-a, kombiniranog kuhinjsko-dnevnog boravka i balkona. U sobi se nalazi ležaj za dvije osobe dimenzija te se na upit može dodati  manji kauč na izvlačenje za dijete, TV sa satelitskim programima. Tu je i mala, ali udobna potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom i stolom za jelo. Na balkonu se nalazi vanjski set stolova i stolica. Ovaj apartman može primiti najviše 2 odrasle osobe i 1 dijete.

Apartman tipa B
Ovo je apartman srednje veličine, koji je oko 50m2. Sastoji se od hodnika s garderobom, spavaće sobe s bračnim krevetom od 160 * 200 cm, ormara i dva noćna stola, balkona, kupaonice i kuhinje-dnevnog boravka. U dnevnom boravku nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom i stolom za blagovanje. Prostor dnevnog boravka ima kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. U kupaonici se nalazi tuš, bide, wc, umivaonik. . Na balkonu se nalazi i stol sa stolicama. Ovaj apartman može primiti do 5 osoba.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail premanturabooking@gmail.com ili na mobitel +385 99 210 1423 do 18 h, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Apartman tipa C
Ovo je najveći apartman. Sastoji se od dvije dvorane, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, kombinirane kuhinje i dnevnog boravka i dva balkona. U obje spavaće sobe nalazi se bračni krevet od 160 * 200cm, ormar i dva noćna stola. Obje kupaonice imaju tuš, bide, WC, umivaonik. Prostor dnevnog boravka ima kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. Na balkonu se nalazi i stol sa stolicama. Kuhinja je potpuno opremljena svim priborom. Ovaj apartman može primiti do 7 osoba. Naši apartmani imaju veliko nadzirano parkiralište.