Vrelo ljeto na Braču! SRPANJSKI odmor u Waterman Holiday Studio APARTMANIMA u sklopu Waterman Svpetrvs Resorta - 2 dana/1 noćenje za 3 osobe uz bazene, saune... SAMO 559 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite ljetne praznike uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući odmor u Waterman Holiday Studio apartmanima koji se nalaze u sklopu hotelsko - turističkog naselja Waterman Svpetrvs Resort. Kupon vrijedi od 10.07.21. do 17.07.21.

IZVRSNA POGODNOST: kupnjom 6 kupona dobijete 1 noćenje GRATIS- DIREKTNO U HOTELU (ne izdajemo kupon za njega), a kupnjom 12 kupona dobijete 2 noćenja GRATIS- također ne izdajemo kupon već ostvarujete pravo na njega direktno u hotelu.

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča!

Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu. Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

Želite li izbjeći gužvu na recepciji prilikom check in-a na dan dolaska? Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a na dan dolaska PRIJAVITE se OVDJE!  


Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj 021 640 259.

Waterman Holiday studio apartman 2+1: balkon ili terasa, bračni krevet ili dva odvojena kreveta, mogućnost pomoćnog ležaja za jednog (sve u jednoj prostoriji), kuhinja, telefon, sat TV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Preporučeni dolasci i odlasci za boravke od 7 i više noći su subotom. U slučaju dolaska/ odlaska u drugim danima u tjednu moguća je promjena apartmana u subotu. Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi. Kompleks je primjeren i za lakše kretanje osoba s invaliditetom, dječjih kolica i prtljage. Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com ili putem telefona na broj: +385 (0)21 640 253 uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).

Waterman Covid-19 smjernice za sigurnost i higijenu možete pročitati OVDJE!