Ovoga ljeta otputujte u Karlobag gdje Vas novouređeni studio Apartmani Andrea pozivaju na 2, 3 ili 7 noćenja za 3 osobe s uključenom posteljinom, ručnicima i parkingom - od 759 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni broj noćenja i provedite ljeto u društvu prijatelja i obitelji! Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 31.08.2021.

Apartmani se nalaze u Karlobagu u naselju bana Josipa Jelačića 45, apartmani su novi i novouređeni. Jedan studio apartman 2+1 i tri apartmana 4+2.

Dodatne pogodnosti: besplatan parking i besplatan WI-FI!


Studio apartman se sastoji od kompletno opremljene kuhinje s dnevnim boravkom, veliki bračni krevet i pomoćni, kupaonica sa vešmašinom, , klima uređaj, tv, satelitska, besplatan wifi, roštilj, terasa s pogledom na more, parkirno mjesto, ograđeno dvorište.


Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!


Studio apartman se sastoji od kompletno opremljene kuhinje s dnevnim boravkom, veliki bračni krevet i pomoćni krevet, kupaonica s vešmašinom, klima uređaj, tv, satelitska, roštilj, terasa s pogledom na more, ograđeno dvorište.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail apartmaniandrea6@gmail.com ili na mobitel 098 229 061, uz KOD kupona po primitku kupona.