ŠPICA SEZONE u oazi opuštanja na Dugom otoku! Odmor uz 4 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe + dijete do 12 g. GRATIS, u Hotelu Luka - super cijene!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svega 20 metara od mora, Hotel Luka smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja! Kupon vrijedi od 09.08 do 22.08.2021.

Hotel Luka - Dugi otok

Hotel Luka – Dugi otok smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja. U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, čije su glavne djelatnosti ribarstvo i turizam, hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom turistu!


HOTEL LUKA

Hotel Luka nalazi se svega 20 metara od mora i privatne šljunčane plaže te 350m od središta mjesta Luka. U hotelu okruženom borovom šumom, sve posjetioce očekuje opušteno ozračje. Pogledajte što vas sve očekuje u ovom mirnom i tihom hotelu Luka, idealnom za obitelji s djecom!
Hotel Luka se sastoji od dvije zgrade s ukupno 74 sobe i restorana udaljenog dvjestotinjak metara od hotela. Sve sobe opremljene su tušem i WC-om i TV-om sa satelitskim programima, klima uređajem i radnim stolom.


U od valova zaštićenoj uvali, koja je idealna je za sportove na moru poput surfanja i jedrenja, nalazi se Hotel Luka. S mogućnošću rekreacije stolnim tenisom, mini golfom, odbojkom i košarkom, zadovoljit će potrebe i onih gostiju koji žele aktivno provesti svoj odmor. Hotel Luka je pravo mjesto za ugodan odmor, s uređenom plažom ispred hotela, posebnim pješčanim dijelom plaže, igralištem za odbojku na pijesku i caffe barom Sidro smještenim u neposrednoj blizini hotela Luka. Svi posjetitelji hotela Luka mogu besplatno koristiti bicikle sa GPS navigacijom.

Beach bar Sidro i privatna plaža - Mali raj na zemlji pod borovom šumom

Ispred hotela, svega nekoliko metrara od depadansi, pronaći ćete mali raj na zemlji. Beach bar Sidro za opuštanje u vrućim danima ili svježim ljetnim večerima, a netom uz bar nalazi se privatna plaža za sve posjetioce hotela Luka.


Restoran hotel Luka

Željni mesnog, ribljeg ili vegetarijanskog specijaliteta? Posjetite nas!
U hotelskom restoranu, smještenom 200-njak metara od recepcije, pruža se usluga doručka, ručka i večere (doručak, polupansion ili pun pansion).  Za doručak se poslužuje bogati buffet, gdje gost sam bira što i koliko želi doručkovati.
Ručak i večera su izbor između tri jelovnika – riblji, mesni ili vegetarijanski, a sastoji se od predjela, glavnog jela i deserta. Uz navedeno, gosti imaju na raspolaganju bogati salatni buffet.