LAST MINUTE odmor na Pagu! Ne propustite ponudu po super cijeni - 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Hotelu Belveder 3* uz korištenje bazena, a sve za 2 osobe i od samo 1299 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Belveder 3* smješten je na mirnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta od povijesnog dijela grada Paga i tek nekoliko koraka od pješčane plaže... Kupon vrijedi do 15.07.2021.

Moderno opremljene sobe, restoran koji poslužuje lokalne specijalitete i bazen uz koji možete pijuckati koktel, najbolji je opis odmora u hotelu Belveder. Hotel ima 36 soba, dvokrevetnih, trokrevetnih i obiteljskih soba.

Prostrane sobe pružit će Vam potpuni komfor za vrijeme Vašeg boravka. Decentno uređene, opremljene LCD TV-om i klimom ove sobe gostu pružaju mirnu opuštajuću atmosferu. Dvokrevetna soba veličine 18 m2 pružit će Vam potpunu udobnost. Opremljenost: krevet za dvije osobe, kupaonicu, terasu sa pogledom na more, klima, TV SAT.

Restoran poslužuje lokalne sireve, janjetinu, jastoga i vrhunska riblja jela te velik izbor hrvatskih i međunarodnih vina.

Potražite osvježenje u vanjskom bazenu ili se izležavajte na suncu uz pijuckanje osvježavajućeg koktela pripremljenog u lounge baru hotela Belveder. Koristi se u skladu s preporukama HZJZ!

Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu na mail belveder.pag02@gmail.com ili 023 612 564!  ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail belveder.pag02@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Grad Pag je grad morske soli. Zbog njene važnosti u 15. stoljeću nastao je Pag kao plansko utvrđeni grad. 

To je grad poznate paške čipke koja se njeguje kroz stoljeća, svaka je unikat, a taj spori i zahtjevan ručni rad živi i danas na uličicama starog grada. Paški sir, paška janjetina, pršut, djevičansko maslinovo ulje, baškotini, rakije s paškim travama...posebni su i cijenjeni proizvodi i svakako ih probajte tijekom boravka u našem restoranu.