Miris lavande i rakošne ljepote Ulcinja u ŠPICI LJETA na 8 dana/ 7 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u Hotelu ili Villi Otran 4* + prijevoz & ležaljke na plaži i uz bazen za 1 osobu, super cijena...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite smještaj u Hotelu ili Villi Otran 4* te se prepustite nezaboravnom doživljaju odmora! Za Vaše potpuno zadovoljstvo ukljućen je PRIJEVOZ od ZAGREBA DO HOTELA i POVRATNO! :) Kupon je moguće iskoristiti u periodu 31.07. - 21.08.2021.

Elegantni hotel Otrant 4* nalazi se na 3 km od povijesne jezgre Ulcinja te ima vlastitu pješčanu plažu i velik bazen s pogledom na more. Objekt u ponudi ima 2 restorana i aktivnosti za djecu.

SMJEŠTAJ

Sve su sobe klimatizirane i zvučno izolirane te sadrže balkon s pogledom na crnogorsku obalu ili zeleni krajolik. Sve imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima.

Polasci iz Zagreba u 22:00 – u sobe se može od 14:00 najranije -30.07.2021; 06.08.2021, 13.08.2021. Polasci iz Ulcinja u 16:00 (da iskoristite zadnji dan za kupanje – pažnja sobe se do 10:00 trebaju napustiti najkasnije) - 07.08.2021; 14.08.2021; 21.08.2021.!

RESTORAN

U restoranima u sklopu objekta gosti mogu uživati u vrhunskim jelima mediteranske kuhinje uz glazbu uživo. Doručak, ručak i večera poslužuju se svakodnevno. Bar u predvorju hotela Otrant primamljivo je mjesto za opuštanje uz omiljeno piće.

U okviru objekta gosti mogu igrati odbojku ili košarku, a na plaži unajmiti brodove. Na plaži su uz nadoplatu također dostupni suncobrani i ležaljke. Suncobrani uz bazen su besplatni. Na plaži je moguće i unajmiti opremu za sportove na vodi. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina (radi mjesta) s Partnerom na broj telefona +385 95 795 9679!

Villa Otran 4*

Misija OTRANT Ville je napraviti za vas nenadmašno utočište za ljubitelje prirode, avanture, obiteljskog vremena ili romantike. Blizina pješčane plaže čini vaš odmor opuštenijim.

ULCINJ

Ulcinj je jedini grad u Crnoj Gori, okružen plodnom ravnicom na kojoj se uzgaja visokokvalitetno voće i povrće. Tu je i egzotično jezero Shasko, koje ornitolozi nazivaju: „Minijatura Skadarskog jezera“. Ulcinj je poznat po maslinama, egzotičnim biljkama s južnog Jadrana i stručnjacima za masline. 

U njegovom predgrađu nalazi se najveći maslinik u zemlji s nekoliko stotina godina starim drvećem... Ono što smo spomenuli samo je blijedo odražavanje raskošnih prirodnih bogatstava ove regije čiji je zrak prožet mirisom pelina, divlje lavande i medonosnog bilja.