[15.8.-5.9.] Mediteranska nostalgija i bezbrižan odmor na 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u vrhunskim apartmanima Sunce u Betini + parking, sve za 2 osobe i dijete do 6 g., već od samo 1699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakon kratke šetnje od crkve sv. Franje od mora, u najširoj betinskoj kamenoj uličici dočekat će vas kamena vrata i miris mora, Mediterana, nostalgije ... doživljaja Jadrana kakav je nekada bio! Kuponi su iskoristivi u periodu od 15.08. - 05.09.2021.(rasprodani termini do 29.08.)

APARTMANI SUNCE

Kuća se nalazi u kamenom povijesnom središtu Betine ispod crkve sv. Franje.
Kuća ima 5 vrsta apartmana: apartman MANTOVA na katu s terasom s pogledom na more, apartmani VOLT i Walter s 2 spavaće sobe, apartman VICI s krovnom terasom i studio apartmani VINCI. 

SMJEŠTAJ

Svi apartmani su uređeni u tradicionalnom mediteranskom stilu, s kamenim zidovima, drveni parket i prozori sa roletama dalmatinski.
Vrhunski opremljeni apartmani zadovoljit će sve Vaše potrebe. Udobnost koju ćete obožavati.

• Sadržaj: spavaća soba, kupaona, posteljina i ručnici, dnevna soba, aparat za kavu, SAT/ TV, klima uređaj, hladnjak.

Ponuda uključuje: 4 dana/ 3 noćenja s Polupansionom u apartmanima Sunce za 2 osobe i jedno dijete do 6 godina GRATIS! Prehrana (doručak i večera) je u Konobi Kanata.

Konoba Kanata Betina

Želite jednostavno jelo bez puno čekanja, udobnost i dobar ugođaj? Onda ste kod nas na pravome mjestu.Uživajte u brzoj, nekompliciranoj kuhinji u ugodnom ambijentu. Naša mediteranska kuhinja nudi vam veliki izbor slasnih, svježe pripremljenih obroka. 

Naša prvorazredna kuhinja razmazit će vas raznovrsnom ponudom ukusnih jela i pića. Kod nas vas očekuju odlična gurmanska hrana, ukusni lokalni proizvodi i raznovrsni regionalni proizvodi. Naši božanstveni deserti razmazit će vas između obroka. 

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: mladen.podhraski1@gmail.com ili na br.tel.: 098 197 4164 te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

OKOLICA

Udaljenost od mora je 60 metara. Uz obalu se nalaze male kamene i betonske plaže. Najbliža je na 60 metara, a malo više na 250 metara, gradska plaža je na 600 metara. Uz svu obalu otoka Murtera izvan naselja nalaze se idilične stjenovite i pješčane plaže i plaže pod borovima. 

Centar s poštom, tržnicom, autobusnim kolodvorom, trgovinama, restoranima i kafićima udaljen je 150-200 metara. I najbliži elitni restoran morskih delicija na 80 metara.