ŠPICA LJETNE SEZONE!!! Kupanjac i morske uživancije u Selcu uz Apartmane Cindrić Selce na 3 dana/ 2 noćenja ili 5 dana/ 4 noćenja za do 4 osobe, već od samo 1145 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izvrsnost Apartmana Cindrić Selce potvrđuje 20 godina uspješnog poslovanja i brojni zadovoljni gosti! Kupon se može iskoristiti isključivo u periodu do 25.08.2021.

Apartmani Selce Cindrić 
Apartmani Selce Cindrić blizu su rive/šetnice uz more mjesta Selce. Plaža „Polača“ je od apartmana udaljena svega 50m. Sami centar je 50 m, a glavna plaža „Rokan“ u Selcu nalazi se 150 m od Apartmana Selce Cindrić. Dugi niz godina Apartmani Selce Cindrić od svakoga gosta dobivaju vrlo pozitivnu ocjenu.  Za vrijeme boravka, gosti imaju osiguran parking koji je ujedno i natkriven, te je Vaše vozilo zaštićeno od raznih vremenskih uvjeta. Svi apartmani sastoje se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka. Svaki ima kupaonicu sa sušilom za kosu. Neki dolaze s malim balkonom.

Ponuda dodatno uključuje: natkriveni parking, Wi-Fi, SAT TV.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! Obavezna telefonska potvrda rezervacije sa vlasnikom Goran Cindrić na mob: 095/501-72-40 ili mailom kavana.centar@gmail.com uz KOD i ID kupona po primitku.

Selce 
Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.

Polog za apartman prilikom ulaska u apartman od 200 kn (vraćanje pologa na kraju boravka, ovisno o stanju apartmana - kućni red)!