Osjetite kontinentalne LJETNE draži u Sv. Križu Začertje! Tjedni odmor na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom u restoranu Stara škola uz osvježenje u bazenu, sve za 2 osobe i djecu do 7 god., samo 279 kn!!!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost! Ponuda se može koristiti od nedjelje do četvrtka! Djeca do 7 godina GRATIS!!! Kupon vrijedi u periodu do 15.09.2021.

Svi smo nekad bili školarci i nekadašnjih se dana lijepo prisjetiti, stoga dođite u Staru školu u Sveti Križ Začretje i uplovite u mladost uz istinske mirise i okuse djetinjstva!

Kućni ljubimci dozvoljeni (uz nadoplatu).

U cijenu je uključeno korištenje vanjskog bazena!

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Osjetite čaroliju Hrvatskog zagorja u pitomom okruženju zagorskih brega. U samom srcu Hrvatskog zagorja, daleko od gradske vreve, pronaći ćete oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u Staroj školi. Spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije, vrhunska domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke, zadovoljiti će i najistančaniji ukus. Uz sve to imamo nogometno i dječje igralište te wellness oaze sa jacuzziem i saunama.

Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na (049) 228 091, uz KOD i ID kupona.