Remek djelo prirode, kristalno more i pješčane plaže! Predah u RUJNU na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Lumbarda*** na Koručuli uz uživanje u bazenu, sve za 2 osobe i od SAMO 649 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine GRATIS! Prirodna ljepota uvale i otoka zbilja je nešto neopisivo riječima! Prizori dostojni svjetske baštine, unikatno djelo prirode! Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo od 01.09.21. do 01.10.21.

Lumbarda je turističko odredište, bogato povijesnim spomenicima, smješteno na južnom rtu otoka Korčule, među pješčanim brežuljcima s kristalno čistim morem i vrhunskom gastronomijom.

Hotel Lumbarda***
Hotel je smješten u pješčanoj uvali, okružen bujnim mediteranskim borovima, samo 20 metara od mora u centru sela Lumbarda. Hotel Lumbarda nedavno je obnovljen i ima 44 sobe od kojih 33 imaju pogled na more. 

Odaberite vrstu sobe u dvokrevetnoj standard sobi s pogledom na park ili na more! Očekuje Vas i besplatno korištenje bazena i ležaljki + besplatan wi-fi + besplatan parking!

SOBE
Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem, klima uređajem, mini hladnjak, sef, telefon sa direktnim biranjem i satelitskom TV i balkonom. Tu je i apartman s spavaćom sobom s dva odvojena kreveta, dnevni boravak s bračnim kaučem na razvlačenje, čajna kuhinja i kupaonica, pogodan za do 4 odrasle osobe.

RESTORAN & BAR
Hotel Lumbarda ima prekrasnu prijateljsku atmosferu. Ispred hotela je mali bazen s barom koji poslužuje lagane obroke za ručak i razna pića. Oko bazena nalazi se atraktivna terasa sa sjedalima i ležaljkama, što je odlično mjesto za opuštanje i uživanje u nekoliko čaša poznatog lokalnog vina na kraju dana. 

Sportske aktivnosti
Uz terasu uz bazen nalazi se prostor za doručak s vanjskim sjedalima. Recepcija je u središtu hotela i nudi pristup internetu. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Prije kupnje kupona provjera raspoloživih termina sa hotelom! Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 095 524 2128 ili na mail: info@hotellumbarda.com (poslati i kôd kupona).

MOGUĆNOST AKTIVNOSTI ZA GOSTE 
Neposredno ispred hotela i kratke šetnje od oko 300m nalazi se plaža na vodnim sportovima i ponton za jahte. Gosti avanturističkog duha mogu se okušati u Ronilačkom centru (za iskusne i certificirane ronioce), u avanturi ronjenja ili Extreme avanturi (noćno ronjenje za početnike). Pored ovoga tu su i avantura s kanuom, avantura Buggy Safari, ribolov i plivanje, biciklizam i jahanje magarca.

Doplata za polupansion 90,00 kn po osobi i danu te za puni pansion 180,00 kn po osobi i danu, plaćanje na licu mjesta. Posebne cijene izleta i aktivnosti, informacije i plaćanje na licu mjesta!