Ugodite si luksuznim wellness LJETOVANJEM u Termama Radenci na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Radin B4*! Uživancija u termalnom kompleksu, svijetu sauna, animaciji...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dopustite da Vas ljekovita svojstva termalne vode razmaze u kratkom odmoru! Neodoljivo bogata ponuda zasigurno neće ostaviti ravnodušnima! Kupon se može iskoristiti isključivo do 27.08.21. od nedjelje do petka, te uz doplatu na licu mjesta i za vikend.

Lječilište Radenci: Srce kaže da!

Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Ponuda uključuje: 3 noćenja s doručkom; u economy dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom u hotelu Radin ****; neograničeno kupanje u termalnom kompleksu; na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h; 1 x dnevno ulaz u svijet sauni do 15 h (suhe saune) - ne vrijedi na dan odlaska; korištenje ogrtača za kupanje; jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak - subota); 1 x degustacija mineralne vode u salonu zdravlja; cjelodnevno kupanje na dan odlaska; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u predvorju hotela.

 

Hotel Radin

Suvremen hotel okružen zelenilom lječilišnog parka i radenskih ravnica, posebno pogodan za boravak sportaša jer među smještajnim jedinicama ima više od polovice jednokrevetnih soba s francuskim ležajevima.

Najstarije spominjanje mjesta Radenci seže u 1436. godinu kad je mjesto nazvano Radein – što je i temelj imena našeg hotela. Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje. Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Hotelski restoran nudi i zdrav gastronomski program. Priuštite si odmor u lječilištu s blagotvornom bioklimom! 

Economy dvokrevetna soba

Udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem (140 cm) i pogledom na park. U sobi veličine 16,5 m2 nalazi se kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i balkon.

Termalno kupalište Lječilišta Radenci - uđite u svijet radenskih termalnih mjehurića! Termalni park Lječilišta Radenci s deset bazena poziva vas da se uvjerite u blagotvornu snagu termalne vode. Naši gosti često kažu da na bazenu provedu cijeli dan!

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja paketa.
Sadržaj pojedinih paketa Sava Hotels & Resort prilagođen je higijenskim preporukama NIJZ (Nacionalnog instituta za javno zdravlje) i internim mjerama higijene i zaštite -  Sava Hotels & Resort Higijenski Standard.

Wellness u Lječilištu Radenci - sve za dobro osjećanje!

Ponuda Medico-wellness centra Corrium, osim opuštanja, namijenjena je i za dobro osjećanje te jačanje zdravlja. Tu smo kako biste upoznali svijet bez boli!

Svijet sauna

U radenskom Svijetu sauna, osim dviju finskih sauna, biljne i infracrvene saune te tilarija, očekujemo vas s tematskim programima sauna.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija ODMAH po primitku kupona na broj za rezervaciju termina: +386 2 520 27 22 ili e-mail za rezervaciju termina: agency@sava.si, uz KOD i ID kupona.