Izbrišite godine na Vašem licu u uglednom aOra Beauty Lounge u centru Zagreba! Počastite lice dubinskim čišćenjem i pilingom, LIFTING masažom + maska i serum, samo 80 kn!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: čišćenje lica mlijekom i tonikom te dubinsko čišćenje peeling gelom + liftng masažu lica, vrata i dekoltea + masku + završnu njegu serumom i kremom, cijeli tretman je u trajanju od 45 minuta! Kupon se może iskoristiti do 01.09.2021.

aOra Beauty Lounge
Gdje možete iskusiti spektar različitih tretmana za ljepotu lica temeljenih na metodama vodećih stručnjaka za njegu kože. Linije proizvoda i tehnološka oprema koju upotrebljavamo smatraju se vrhunskom kvalitetom u području kozmetike za ljepotu.
Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože. Kako smo i do sada uvijek uzimali u obzir jedinstvenost naših klijenata i različite potrebe u njegovanju kože, pripremili smo razne kombinacije tretmana koji uključuju: organske proizvode, neinvazivnu mezoterapiju, aktivne formule, proizvode koji sadrže minerale Mrtvog mora te inovativnu tehnologiju.

Adresa korištenja kupona: aOra Beauty Lounge - Centar Cvjetni, 1. kat! Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka je 09:00 - 21:00 h; subotom 10.00 - 18:00 h.

Lifting masaža lica

Masaža lica pomaže cirkulaciji krvi, izlučuje toksine, potiče proizvodnju kolagena kako bi koža bila glatka i zdrava. Masaža stvara toplinu koja pomaže esenciji hidratantne kreme da njeguje kožu iznutra. Za lice postoji lift masaža, a to je posebna masaža jer se koriste snažniji pokreti dizanja kože prema čelu kako bi potaknuli prirodan kolagen i vratili propusnost membrana kože. S masažom koža lica postaje jača, čvršća i glađa.

Svaki kupcac Crnog Jajeta ostvaruje popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike aOra!