Ležeran odmor u šarmantnom Dramlju! U RUJNU se odmorite uz 2, 3 ili 5 noćenja za 4 do 5 osoba u vrhunskim apartmanima Lux Dodo + GRATIS parking, već od samo 599 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Preferirate smiraj ljetnih čari? Svakako neodoljivi miris ljeta, opuštenosti... Buđenje uz sunčana jutra i ispijanje jutanje kave dok Vas očarava morska pučina?! Daaaa! Kupon vrijedi za 4 - 5 osoba i vrijedi isključivo u terminu od 01.09.21. do 01.10.21.

Apartmani Lux dodo nalaze se na 3 minute hoda od plaže, u mjestu Dramalj - te je nadomak Opatije i Rijeke za sve koji žele otkriti sve čari predivnih gradova u blizini. Šetnica od Dramlja do Selca - 6 km, idealno za šetnju, vožnju biciklom i rolanje!

Smještaj ima besplatni WiFi i klimatizirane smještajne jedinice, besplatno privatno parkiralište, opremu za roštilj.

Sve smještajne jedinice sadrže blagovaonicu, a uključuju i terasu i/ili balkon s pogledom na more. Kuhinje su opremljene s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, tosterom, pločom za kuhanje i električnim kuhalom za vodu. Apartmani su opremljeni posteljinom, vlastitom kupaonicom sa sušilom za kosu.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Mogućnost najma bicikla 40,00 kn po danu ili najma rola po 40,00 kn/ danu!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail predenivana92@gmail.com ili na mobitel 098 440 205, uz KOD kupona po primitku kupona.