[ŠPICA SEZONE] Zabavno ljetovanje za cijelu obitelj ili društvo! Osjetite draži plaže i sunca uz 2, 3 ili 6 noćenja u apartmanima Lux Dodo za 4 do 5 osoba + GRATIS parking, već od SAMO 799 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz društvo ili obitelj, uživajte u mediteranskom ugođaju! Počastite se zasluženim odmorom ovog ljeta te provedite nezaboravno ljetovanje! Kupon vrijedi za 4 - 5 osoba i vrijedi u terminu do 01.09.21.

Apartmani Lux dodo nalaze se na 3 minute hoda od plaže, u mjestu Dramalj - 31 km od Opatije, 22 km od Rijeke.

Smještaj ima besplatni WiFi i klimatizirane smještajne jedinice, besplatno privatno parkiralište, opremu za roštilj.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Sve smještajne jedinice sadrže blagovaonicu, a uključuju i terasu i/ili balkon s pogledom na more. Kuhinje su opremljene s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, tosterom, pločom za kuhanje i električnim kuhalom za vodu. Apartmani su opremljeni posteljinom, vlastitom kupaonicom sa sušilom za kosu.

Mogućnost najma bicikla 40,00 kn po danu ili najma rola 40,00 kn po danu, plaćanja su na licu mjesta. Šetnica od Dramlja do Selca - 6 km, idealno za šetnju, vožnju biciklom i rolanje!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail predenivana92@gmail.com ili na mobitel 098 440 205, uz KOD kupona po primitku kupona.