Očistite, hidratizirajte i osvježite kožu lica! Dubinsko čišćenje UZV špatulom + piling kremom i ugodna masaža lica u Lorrei Studiu u Zagrebu u POLA CIJENE i za samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 15.09.2021.

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica špatulom

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.

Ponuda uključuje: piling kremom + ultrazvučno čišćenje lica + masažu lica!

Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa, ovim tretmanom se utječe na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i dekolorizaciju kože. Penetrirajući efekt ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Stanice u dubljim slojevima dobivaju snažnu stimulaciju. Nakon što je lice očišćeno, nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbira. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.Uspješno se uklanjaju sljedeći estetski problemi - sitne bore; krupne bore i brazde; dehidratacija; gubitak čvrstoće kože; razni nedostaci i ožiljci na koži; diskoloracija kože; slaba cirkulacija.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 091 6046 179 ili 099 4872 063, 2 dana ranije uz KOD i ID kupona.