PodržimoNaše

CRIKVENICA - odmor kakav zaslužujete! 3 ili 5 dana za 2 osobe uz bogati Polupansion s uključenim pićem, besplatan ulaz u gradski muzej i galeriju, ulaznica za Casino uz 50% popusta!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža! Na terasi hotela možete uživati u prvoj jutarnjoj kavi dok Vas miluju zrake sunca i povjetarac s mora.

Boravak u ovom hotelu zasigurno ćete pamtiti po prekrasnom pogledu koji se pruža na plavetnilo mora i zelenilo otoka Krka. Njegova veličina, prostrani hodnici i sale govore o “glamouru” prošlih vremena. U hotelu Omorika su održavani poznati simpoziji i znanstveni skupovi, a najveću pažnju privukao je "I svjetski simpozij astronauta".


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u raspoloživoj dvokrevetnoj sobi sa 2 polupansiona (buffet doručak i večera) sa neograničenim pićem iz šankomata "Light inclusive" + 1 x ulaznica za početno igranje u Casinu "Senator" u prizemlju hotela International + besplatan ulaz u gradski muzej i galeriju, sve za 2 osobe

Ponuda 2 uključuje: 5 dana uz 4 noćenja u raspoloživoj dvokrevetnoj sobi sa 2 polupansiona (buffet doručak i večera) sa neograničenim pićem iz šankomata "Light inclusive" + 1 x ulaznica za početno igranje u Casinu "Senator" u prizemlju hotela International + besplatan ulaz u gradski muzej i galeriju, sve za 2 osobe

Korisnici ovih ponuda ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena sa morskom vodom u hotelu Varaždin u Selcu - vlastiti prijevoz (sa karticom hotela); besplatni bežični internet na recepciji; besplatni hotelski parking.

Dodatne usluge na upit: 10 % popusta na usluge adrenalin parka u neposrednoj blizini hotela. Izlet po želji sa degustacijom fakultativno u Vinogradima Pavlomir u Vinodolskoj dolini po dogovoru od 27 - 54 kn ovisi o konzumaciji(vlastiti prijevoz). 10 % popusta na usluge u studiju za njegu lica i tijela "Mediteran spa" u centru Crikvenice. 10 % popusta na frizerske usluge u frizerskom studiu "Magic" u prizemlju hotela International. Ove sve usluge se dogovaraju i plaćaju na licu mjesta.

 

U blizini hotela:


Sportski tereni: Ljubitelji sporta ovdje mogu odabrati neki od terena uz hotel - 3 tenis igrališta, igralište za mali nogomet, stolni tenis, mini-golf,

Adrenalinski park za one željne avanture,

Šljunčana plaža ispod hotela obiluje sportskim sadržajima i rekvizitima za iznajmljivanje (ležaljke, suncobrani ), pedaline, badminton, odbojka na pijesku

Sportovi na vodi: skijanje na vodi, let sa padobranom,

Restauranti, cafe barovi, dućani,

Mogućnost korištenja vanjskog bazena u kompleksu Ad Turres (cca 250 m) u periodu od lipnja do rujna,

Ispred hotel je stanica turističkog vlakića koji vozi do centra Crikvenice u ljetnim mjesecimaObavezna e-mail rezervacija isključivo na mail marketing@jadran-crikvenica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska!