[RUJAN] Bablje ljeto uz mediteranske čari Dalmacije! Novoizgrađeni aparthotel Arancini Residence 4* u Vodicama: 3 dana/2 noćenja s doručkom + Spa, bazen i parking, sve za 2 osobe, samo 1917 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[JEDNOSOBNI APARTMAN] Postoje mjesta čije boje, okuse i mirise nije moguće zaboraviti, mjesta koja u nama pobuđuju najljepše osjećaje! Kupon vrijedi isključivo za termin od 05.09.21. do 30.09.21.

Arancini Residence 4* novo je sagrađeni objekt u Vodicama, koji kao kombinacija komfornog apartmanskog smještaja  i hotelske usluge čini savršeni spoj za idealni obiteljski odmor.

Vodice su poznata ljetna destinacija, u čijoj će ponudi svaki gost naći nešto za sebe. Zbog odličnih restorana te prekrasnih plaža i čistog mora, biraju je obitelji sa djecom ali i parovi željni odmora daleko od gradske vreve, a opet blizu svih većih gradova srednjeg Jadrana i njihovih kulturnih znamenitosti. 

Bogata ponuda uključuje i: korištenje spa oaze 1 x tijekom boravka u trajanju 1,5 h (obavezna rezervacija prilikom prijave na recepciji) + korištenje vanjskog bazena + korištenje ležaljki i suncobrana + korištenje fitnessa + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Objekt je smješten samo 300 m od mora i nadaleko poznatih plaža koje se protežu cijelim područjem. Odlična lokacija omogućiti će istraživanje svih znamenitosti uz laganu šetnju kroz mediteranske kamene ulice do centra ovog živopisnog primorskog mjesta. 

SMJEŠTAJ

Udobni i moderni apartmani površine 43 m2 i kategorizirani s 4* dizajnirani su da udovolje svim zahtjevima gostiju tijekom njihova boravka, a naglasak je  na komforu i privatnosti. Odlikuju ih elegantan namještaj, svjetle boje, obilje dnevnog svjetla te prostran balkon s pogledom na grad ili more. Svaki je apartman klimatiziran, sadrži mini kuhinju s hladnjakom, kuhalo za vodu i osnovnu opremu za kuhanje, blagovaonicu, satelit TV s ravnim ekranom, sef i telefon. Komforna kupaonica sadrži i besplatan kozmetički pribor, ručnike te sušilo za kosu. Gostima su na raspolaganju ogrtači za kupanje i posteljina tijekom boravka, kao i besplatno privatno parkiralište i wi fi internet.

Arancini su tradicionalna grickalica Mediterana. Ušećerena kora naranče ispunjena je energijom mediteranskog sunca i svježinom Jadranskog mora. Ti ukusni zalogaji pripremaju se od neprskanih domaćih naranči, a što im je korica deblja, to će arancini biti slasniji. Dobro oprana i oguljena kora naranče nareže se na tanke trake koje se potom nekoliko dana namaču u vodi koja se redovito mijenja. Korice se zatim ocijede te stave kuhati dok ne omekšaju.

Osim smještaja u novorenoviranim apartmanima, Arancini Residence svojim gostima nudi mogućnost korištenja vanjskog bazena, terase sa ležaljkama i suncobranima, fitnessa te wellnessa s finskom saunom i relax zonom (korištenje spa oaze je moguće uz nadoplatu na licu mjesta). Bogati toplo-hladni buffet doručak poslužuje se u restoranu sa šarmantnom terasom pored bazena.

Posebna pogodnost: poklon hotela 1 x tijekom boravka večera iznenađenja u 3 slijeda u hotelskom restoranu!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na mail booking@arancini.hr ili broj +385 (022) 646 291 potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: booking@arancini.hr, uz KOD i ID kupona.

VODICE

Ovdje ćete naći svoj kutak mediteranskog raja, gdje možete provesti opuštajući odmor i otkriti bezbrojne mogućnosti za dane pune aktivnosti kroz cijelu godinu.

 Ohladite se u moru sudjelujući u nekom od vodenih sportova, vozite bicikl kroz pitoreskna polja ili posjetite arheološke spomenike u unutrašnjosti. Okusite lokalnu kuhinju i kulturu, otkrijte nova mjesta i doživljaje te dozvolite da gostoljubivost vaših domaćina učini vaš boravak u Vodicama uistinu nezaboravnim. Pozvani ste da stvorite nova iskustva i sjećanja u Vodicama!