[21.- 28.08.] Darojković Promet Vas vodi ovog ljeta u uzbudljivu BUDVU na 8 dana/ 7 noćenja s Polupansionom i uključen prijevoz busom i za samo 1999 kn/ osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se ljetovanju iz snova! Kupon vrijedi isključivo za termin: 21.-28.08.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN  ZAGREB – BUDVA

Polazak iz Zagreba u 00:30. Vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja putem radi odmora. Po dolasku u Budvu, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, 7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera), pripremu, organizaciju i realizaciju putovanja, PDV.

2. – 7. DAN- BUDVA
Doručak.Slobodno vrijeme za odmor i zabavu po vlastitom izboru. Večera i noćenje.

8. DAN BUDVA – ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Hrvatskoj. Vožnja uz kraće pauze za odmor i osvježenje. Dolazak u Zagreb očekuje se u kasnijim večernjim satima.

Budva
Bogata ponuda restorana i diskoteka sigurno je jedan od razloga za posjet.
Na raspolaganju Vam stoji 35 predivnih, pjeskovitih plaža (8 kupališta ima plavu zastavicu - prestižno međunarodno priznanje za kvalitet i standard usluge i ponude na plaži), čisto more uz nezaboravan dnevni i noćni provod, jedinstvene predstave i performanse i muzičke zabavne programe.

Stara Budva privlači pažnju svojim položajem. Postojeća utvrđenja Budve iz vremena mletačke vlasti samo podsjećaju na srednjovjekovnu tvrđavu, a u temeljima su im ostaci helenističkih i srednjovjekovnih zidina. Budva ima zidine koje okružuju gotovo cjelokupnu gradsku jezgru, koja obuhvaća uske uličice i male trgove – pijacete. Stari dio Budve krase piloni – kapije antičke Budve koje datiraju iz 6 st. Pr.Krista te ostaci antičke nekropole sa izuzetno bogatim očuvanim  arheološkim nalazima, rimski kapiteli, rimski i ranokršćanski mozaici, rimske terme, srednjovjekovne zidine sa Citadelom. U ranom srednjem vijeku, Budva je Bizantski grad, sa grčkom vojnom posadom.