FAMILY BUDGET LJETOVANJE u DUGOJ UVALI - 6 noćenja + 1 GRATIS na bazi POLUPANSIONA za 2 osobe, korištenje bazena i teretane, rekreativni i zabavni sadržaji, dodatne pogodnosti...

136 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posebna pogodnost - svakodnevne akcijske cijene izvanpansionske hrane i pića! Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gosta kod korištenja usluga Hotela, ali i bezgotovinsko plaćanje uz dodatni popust od 10%! Kupon vrijedi od 28.07. do 21.08.2021.

Za kupljeni kupon 6 noćenja - 1 noćenje GRATIS !

HOTEL DUGA UVALA nudi savršenu osamu u prostranom kompleksu, u prirodnom okruženju. Hotel je svoje poslovanje uskladio sa javnozdravstvenim preporukama; površine i predmeti se dezinficiraju (dezinficijensi i UV-C), postavljene su kamere za beskontaktno mjerenje temperature, obroci su mogući i na terasi s prekrasnim pogledom na plažu, a prostor Hotela namijenjen gostima (terase, barovi i restorani, vanjski bazeni) odvojen je od okruženja, u ponudi samo za goste Hotela!

DUGA UVALA je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Možete birati - uživanje na suncu ili u obilju prirodnog hlada! Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara. 

Djeca do 2 godine GRATIS (bez kreveta), jedno dijete do 6 godina GRATIS na trećem, četvrtom i petom krevetu, uz dvije odrasle osobe!

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, u retro stilu (80/90-te). Odmah uz Hotel nalazi se Aneks (Annex), s Hotelom povezan toplim mostom. Hotel ima vlastito parkiralište (parkiranje je besplatno u parku ispred Hotela).

HOTEL DUGA UVALA odličan je izbor za povoljan obiteljski odmor, uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Duga Uvala je i dobra polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice) Rado ćemo Vam predložiti dodatne sadržaje i pomoći kod izrade plana izleta.

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; u ponudi su otvoreni bazeni (veliki bazen s "mokrim" barom i dječji bazen). Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su novouređena teretana (traka za trčanje, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje. 

Od Hotela do rta Punta, uz more, proteže se kilometar duga šetnica, noću osvijetljena. Na kraju šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u Hotelu mogu koristiti sportsku opremu i rekvizite (novi bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). 

Ponuda prilagođena okolnostima

Hotel nudi raznolik program, aktivnosti i sadržaje, prilagođene javnozdravstvenim okolnostima... Dodatna ponuda: živa glazba na terasi svaku večer, sportski i rekreativni sadržaji (bicikli, tenis, mali nogomet, košarka, badminton, mini golf...), društvene igre (biljar, stolni nogomet, stolni tenis, pikado...).

Hotelski restoran svoje usluge sada nudi i na prostranim terasama Hotela! Jednostavna jela (grill) nudi Beach Bar Punta, a sladoled i rashlađena pića dostupni su i na plaži!

Hotel je poduzeo sve mjere u svrhu zaštite zdravlja djelatnika i gostiju (svi djelatnici nose maske, stolovi u restoranu se nalaze na propisanoj udaljenosti, pristup određenim dijelovima hotela (Aperitiv bar, Arena, vanjski bazen, fitness dvorana..) omogućen je isključivo gostima hotela.

Dijelovi kompleksa koji se obnavljaju odvojeni su zaštitnim mrežama, a radovi se ne odvijaju za vrijeme sezone.