[12.8.- 16.8.] WATERMAN Svpetrvs Resort - limitirana akcija! ALL INCLUSIVE LJETOVANJE na Braču uz 2 dana/ 1 noćenje za 2 osobe + dijete do 12 g. GRATIS & wellness, bazeni, saune, SAMO 1299 kn!

91 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

WATERMAN JE OPET U PRODAJI!!! UGRABITE SVOJ KUPON i uživajte na moru uz fantastični all inclusive aranžman - OGRANIČEN BROJ KUPONA! Pregršt sadržaja za aktivan ili opuštajući godišnji u jedinstvenim ljepotama Supetra na otoku Braču... Kupon vrijedi od 12.08.21. do 16.08.21. (termin 12.08. je RASPRODAN)!

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih bazena za djecu i odrasle, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), mini klub program za djecu od 4 do 12 godina (najmanje 3 sata dnevno, 5 dana u tjednu, program se odvija sukladno broju djece), večernji mini disco, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

WATERMAN SVPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!
Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, sladoled neograničeno 10:00 - 18:00 te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 00:00, večera.


2+1 soba - Island standard double room: balkon ili terasa,  bračni krevet ili dva odvojena kreveta,mogućnost 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

* Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu. Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

Napomene za djecu: 1 dijete do 12 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis! Drugo dijete do 11,99 godina starosti u Island 2+1 sobi, spava u krevetu sa roditeljima i plaća 150,00 kn po danu. Doplata za djecu podmiruju se na recepciji po dolasku kao i boravišna pristojba za puni iznos boravka.
 

Mogućnost najma terena i opreme za padel. Više informacija OVDJE.

Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj 021 640 259.

Želite li izbjeći gužvu na recepciji prilikom check in-a na dan dolaska? Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a na dan dolaska PRIJAVITE se OVDJE!

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com ili putem telefona na broj: +385 (0)21 640 253 uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).

Waterman Covid-19 smjernice za sigurnost i higijenu možete pročitati OVDJE!