Iskusite raskoš Heritage Hotela Mašković Han u Vrani te se očarajte Kornatima! 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka + večera u slijedovima + izlet brodom u NP Kornate s ručkom, sve za 2 osobe...

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogata ponuda uključuje i izlet u NP “Kornati” s prijevozom, ulaznicom te bogatim ručkom + piće tijekom cijelog dana! Za Vas smo pripremili posebni paket koji spaja najbolje od vrhunskog smještaja u Heritage hotelu Maškovića Han... Kupon vrijedi do 31.08.2021.

Rezervirajte svoj boravak u jedinstvenom Heritage hotelu i upoznajte magične Kornate po super cijeni!

Heritage Hotel Mašković Han
Izgradnja Mašković Hana započela je 1644.godine po naređenju i sredstvima Jusufa Maškovića, porijeklom iz Vrane, visokog dostojanstvenika na sultanovom dvoru i vrhovnog admirala turske flote. 

Han je trebao biti ljetnikovac/ rezidencija samog Maškovića kada se iz Carigrada vrati u svoj rodni kraj. Zamišljen je kao raskošna monumentalna i moderna građevina koja bi imala svu potrebnu udobnost, uključujući i tursko kupatilo – hamam.

Ponuda uključuje: 2 noćenja sa doručkom u heritage hotelu 4****, jednu pansionsku večeru u tri slijeda na dan dolaska, izlet u NP “Kornati” (uključen prijevoz, ulaznica, vodič, piće dobrodošlice, ručak-riba i meso sa grilla uz prilog kupus salata, piće uključeno tijekom cijelog dana).

U izgradnju su uložena značajna novčana sredstva, te je na njemu radilo čak 500 radnika dnevno. 1645. godine Mašković sa 60 000 ratnika osvaja Kretu, a plemenitost koju je ukazao prema zarobljenim mletačkim vojnicima i građanima uzdiže ga među najuzornije ratnike svih vremena, ali izaziva bijes sultana koji ga poziva na dvor gdje Mašković biva smaknut.

*Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Njegova tragična sudbina ostavlja trag i na Hanu koji nije dovršen u planiranom nego u mnogo skromnijem obliku.

SMJEŠTAJ

14 dvokrevetnih soba (10 soba sa francuskim ležajem i 4 sobe sa razdvojenim krevetima – twin ležajevi) i 2 de luxe apartmana.

Sobe i apartmani raspolažu sa SAT TV, kupatilom (svako kupatilo ima fen, šampone za tuširanje i kosu), sef, mini bar, klima.
Sve dvokrevetne sobe su veličine 21 m2, dok su apartmani 40 m2.

Dodatna pogodnost: ranija prijava (iza 12 sati uz prethodnu najavu) te kasnija odjava (uz prethodnu najavu).

RESTORAN / GASTRO PONUDA

Restoran se nalazi na mjestu nekadašnje džamije i njezin je prepoznatljiv vanjski izgled. Isto tako, unutrašnjost restorana sadrži očuvane elemente džamije (utori u zidovima koji su nekad služili za galeriju, lukovi oko prozora i vrata itd.).

Ideja i filozofija gastro ponude je u svježim, sezonskim namirnicama koje se nabavljaju od lokalnih dobavljača. Zastupljene su mediteranska i orijentalna kuhinja.

Obavezna predrezervacija željenog termina na br.tel.: 023/ 333 230 (09:00 -18:00 h, svaki dan). ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: info@maskovicahan.hr ili na broj tel: 023/ 333 230 (09:00 - 18:00 h, svaki dan) uz KOD i ID kupona.