Opustite se i vratite snagu! Kombinacija energetske masaže u trajanju od 90 min i energetskog Reiki tretmana u Prana studiu u Zagrebu, idealan je spoj onog što treba Vašem tijelu...samo 145 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakon dugog dana dozvolite si predah od obaveza i pruuštite tijelu užitak! Rok iskoristivosti kupona je 20.09.2021.!

Energetske masaže

Energetska masaža jak je tretman koji se upotpunjuje akumpresuri, yumeihu, medicinskoj, sportskoj, shiatsu masaži, raindropu te kombinirajućim tehnikama posebno prilagođenim zdravstvenim tegobama klijenta.
Ovakva vrsta tretmana temelji se na Tibetanskoj i Vedskoj medicini.
Ovu vrstu masaže obavlja stručnjak ili dvoje njih. Bavimo se rješavanjem ili ublažavanjem zdravstvenih tegoba koji se u klijentu nakupljaju dugi niz godina.  
Razlog svemu tome su neuravnotežene psihofizičke, emotivne i mentalne Neravnoteže tijela. Naravno postoje i urođeni problemi i razne dijagnoze.
S energetskom masažom stanje duha i tijela biti će u potpunoj ravnoteži gdje se s određenim tehnikama otklanjaju takozvane blokade (loše energije) koje se zadržavaju u nekim od dijelova tijela.
Ovaj tretman vrlo je snažan i utjecajan.
Izvodi se stimulacijom refleksnih točaka koje su spojene glavnim i sporednim merdijanima. Tretman djeluje direktno i djeluje jako pozitivno na sve organe u tijelu kao što ih i regenerira.
Bez obzira koji problemi Vas muče, bili oni tehničke, mentalne, emotivne ili medicinske prirode, ovom metodom liječenja otklanja se dio po dio.

Reiki energetski tretman 

Reiki je riječ japanskog porijekla i označava univerzalnu životnu energiju. Riječ Rei se prevodi i kao ''viša inteligencija'' a Ki je nefizička energija koja animira sva živa bića. Mnogi terapeuti jako cijene reiki zbog balansirajućeg i relaksirajućeg učinka na fizičkom, a posebno na emotivnom nivou. Reiki energetski tretman obično traje minimalno sat vremena dok osoba opušteno leži ili sjedi. Iako se najčešće radi na stolu za masažu, nije ograničen ni na koji način dok god je klijent u opuštenom i ugodnom položaju. Osoba je u ugodnoj odjeći tijekom cijelog tretmana. Predpriprema nije nužno potrebna, ali se tradicionalno vrši opušteni razgovor upoznavanja tijekom kojeg se i klijent i terapeut "odvajaju" od svakodnevice i ulaze u spiritualni unutarnji prostor. Tijekom razgovora i savjetovanja klijent iznosi specifične tjelesne, emotivne ili duhovne izazove ili brige kroz koje trenutno prolazi.

Radno vrijeme: pon, uto, sri od 13-20 sati, čet i pet 9-16 sati, subota 10-15. Adresa je: Petrova 15, Zagreb!