Rafting na Tari + skiper + oprema +2 noćenja + piće dobrodošlice + 2 domaća doručka u Rafting kampu "Stari Dud" za samo 277kn! Kupon vrijedi do čak 30.09.2014.!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u 32 km raftinga uz skipera na prekrasnoj Tari i Drini, u prirodi zbog koje doista zastaje dah! Domaći doručak kakav samo možete sanjati (šunka, kajmak, jaja...), a spavajte u novouređenom kampu "Stari Dud". GARANTIRAMO VRHUNSKU USLUGU I KVALITETU! Bili, vidjeli, spektakl...

Najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u oblasti vam nudi najduži rafting! Nezaboravan provod na 18 km rijeke Tare i 15 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su : sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu bezbjednost u toku spusta.

Tara je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon - a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će Vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica.

Naš novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18. Trenutni kapacitet kampa je 50 ležajeva u novim dvokrevetnim i četverokrevetnim drvenim bungalovima, a postoji i mogućnost boravka u našem auto-kampu u vašim šatorima i auto-kućama.Uredan sanitarni dio sa muškim i ženskim toaletima i tuš kabinama sa toplom vodom.
Pored raftinga u okruženju postoji i veliki broj mogućnosti za organiziranje raznih izletničkih tura kroz Nacionalni park Sutjeska, prašumu Perućicu, planinu Zelengoru, pješčane piramide i mnoge druge ljepote u okolini našeg kampa.

U sklopu kampa nalazi se restoran dugogodišnje tradicije u kojem za goste kampa pripremamo najukusnije domaće specijalitete kao što su janjetina i prasetina sa ražnja, jela ispod sača/peke, jela sa roštilja kao i veliki broj jela po narudžbi i vegetarijanskih jela.Kamp takođe posjeduje:
Vlastiti parking prostor
Neiscrpne ribolovačke mogućnosti
Uređenu pješčanu plažu za sunčanje i kupanje
Stazu za pješačenje
Wi-Fi
Prodavnicu suveniraPLAN PROGRAMA:

-dolazak u večernjim satima u Kamp Stari Dud
-piće dobrodošlice
-spavanje - smjestaj je u drvenim bungalovima nove gradnje , kamp posjeduje tus kabine, toalete, vlastiti parking prostor, vlastitu plazu , pjesacku stazu teren za sportske aktivnosti i restoran sa dugogodisnjom tradicijom .
-doručak
-priprema i polazak na rafting - ruta raftinga je duga 35 km ,15 km rjekom Tarom i 20 km rjekom Drinom. Gosti se odvoze terenskim vozilima na polaznu točku i dolazi se po njih na završetku raftinga. U kampu dobivate besplatno opremu potrebnu za rafting. 


Rafting vodi licencirani iskusan skiper.
-povratak i slobodno vrijeme do spavanja ( s obzirom da kamp ima vise mogucnosti za trosenje slobodnog vremena kao i restoran gdje gosti mogu da kupe ostale obroke mocice da popune slobodno vrijeme )
-i drugim noćenjem + ujutro diručkom aranžman završava 
-na samoj lokaciji možete dodatno platiti večeru,ručak...