Riješite se tvrdokornog celulita i postignite zategnutu kožu uz 3 ili 5 ili 10 tretmana MADEROTERAPIJE sa skočkicom u Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu, uz do 50% popusta i od samo 299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rok iskoristivosti kupona je do 10.10.2021.!

MADEROTERAPIJA

Metoda je prije svega nastala kao body – sculpting masaža kako žene srednjih godina imaju veliki problem s opadanjem tonusa kože. Stručnjaci altenativne medicine osmislili su tu sjajnu metodu. Shvatili su da daljnje razvijanje metode, osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.

Ti se sjajni rezultati postižu s pomoću masaže drvenim valjcima različitih tekstura. Njih se mnogi prepadnu jer su anticelulitni tretmani poznati kao ne baš najugodniji. 

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalnim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode...) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i pobavnom traktu.

Tretman smanjuje nabubrenje na koži i omogućava ravnanje „narančine kore“, jer dopire duboko unutar kože. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava.

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metalobilzam, dok su kod osoba s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebne 2 do 3 serije po 10 ili više tretmana. 

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 098 1933 368, uz KOD i ID kupona po primitku.