NOVO i samo na Crnom Jaju! Zaštiti svoj mobitel maskicom s unikatnim dizajnom uz pomoć MyCase! Izaberi 1 maskicu ili paket od 10 maskica uz dostavu ili osobno preuzimanje u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava za paket od 10 maskica je BESPLATNA! Mogućnost i osobnog preuzimanja proizvoda u trgovini na adresi S. S. Kranjčevića 36 u Zagrebu! Kupon vrijedi do 01.09.2021.

Za opciju 1 dostava se naplaćuje 25 kn i vrši se u roku 5 radnih dana, a za opciju 2 je besplatna!

Prvi u Hrvatskoj - My Case je novi brend na tržištu i jedinstvena online platforma za kreiranje i kupovinu originalnih maskica za mobilne telefone! Korisniku je konačno data mogućnost da sam dizajnira svoju maskicu principom direktnog ubacivanja omiljene fotografije sa osobnog kompjutera.

Naš kreativni tim dizajnera kreira i posebne kolekcije maskica, koje su odmah dostupne za kupovinu. My Case je savršeno mjesto da kreirate i naručite baš ono što želite, bilo za sebe ili da unaprijedite svoj biznis.

My Case je spoj lijepog i korisnog jer osim što štiti Vaš telefon, predstavlja i stilizirani gedzet za svaku priliku. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA prijava na mail s podacima za dostavu (ime, prezime, adresa za dostavu, kontakt broj), detaljima za dizajn maskice / maskica i priloženim kuponom na hrvatska@mycase-online.com!