Kraj ljeta u popularnoj Crikvenici! Uživajte u odmoru uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Hotelu Crikvenica 4* i privatno korištenje saune 1 h, a sve za 2 osobe! Dijete do 5 godina GRATIS!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi uz poznatu šetnicu i samo 50 metara od mora! Niz kulturnih i društvenih događanja organiziranih u Crikvenici i okolnim mjestima savršena su prilika da provedete idealan ljetni odmor! Dijete do 5 godina gratis u krevetu s roditeljima! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 13.09.21. do 30.09.21.

Hotel Crikvenica

Gosti na raspolaganju imaju 85 soba i 4 deluxe apartmana, wellness zonu te a la carte restaurant koji zajedno s prostranom natkrivenom terasom upotpunjuje ugostiteljsku ponudu hotela Crikvenica.

Ponuda uključuje 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj superior sobi s balkonom (besplatan upgrade sobe na morsku stranu ovisno o raspoloživosti) + 3x bogat buffet doručak + korištenje sunčališta prema raspoloživosti + privatno korištenje saune 1 h za vrijeme boravka (uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela) + besplatan wifi!

Superior soba
Gosti vole naše Superior sobe ne samo zbog ugodne i opuštajuće atmosfere već i udobnog kreveta koji jamči čvrsti san. 

Većina soba nalazi se na morskoj strani, a baš svaka soba ima balkon i vlastitu kupaonicu s tušem. Sadržaj sobe: • spavaća soba s bračnim krevetom • kupaonica s tušem • besplatni bežični Internet • klima uređaj • LCD Smart TV • sef u sobi • mini bar!

Restoran
Restoran hotela Crikvenica nudi kombinaciju mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela različitih hrvatskih regija, spravljenih od svježih namirnica s kontinenta i mora. 
Za savršen spoj hrane i pića gostima je na raspolaganju zavidan izbor odličnih vina poznatih hrvatskih vinara kao i domaćih i stranih žestokih pića.

Na kraju obroka zasladite se okusima izvrsnih sladoleda ili tradicionalnih slastica pripremljenih na moderan i inovativan način.  

Sunčalište
Za goste koji traže savršeno opuštanje i osvježenje, hotel nudi besplatno korištenje sunčališta sa direktnim pogledom na more i otoke. 

Doživite romantičan zalazak sunca i uživajte u jednom od najljepših pogleda na crikveničkoj rivijeri. Ova otvorena oaza hotela Crikvenice učiniti će Vaš boravak još ljepšim i ugodnijim. 
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na mail reception@hotel-crikvenica.com! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail reception@hotel-crikvenica.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!