NOVO i EKSKLUZIVNO samo na Crnom Jaju - SKYWALK POLJUD! Prva i jedina adrenalinska tura na krovu stadiona i 70-metarski "rope swing" let iznad nogometnog terena za samo 249 kn/osobi!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi put dostupna za javnost! Adrenalin je do sada boravio isključivo na tribinama Poljuda, sada ga odvodimo na višu razinu - na unutrašnjem i vanjskom dijelu krova ovog mitskog stadiona, a u finalu Vas očekuje 70-metarski "rope swing" - let iznad nogometnog terena! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 15.09.2021.

Dobrodošli na SKYWALK POLJUD - prvu i jedinu adrenalinsku turu u Hrvatskoj koja se odvija na krovu stadiona! 

U želji da vam predstavimo Split iz naše perspektive unutar 90+ minuta, spojili smo strast prema adrenalinu sa fascinacijom inženjerskim dostignućima na poljudskom stadionu te poviješću urbanog razvoja grada.

Skywalk Poljud jedinstven je iz još jednog razloga - potpuni doživljaj moguć je čak i u slučaju kiše, a da ne pokisnete!

Izađete iz vaše zone komfora i pripremite se za sasvim novo iskustvo, kroz vrhunsku zabavu! Naši vodiči omogućit će vam da pomaknete vlastite granice, dok potpuno sigurni šetate visoko iznad terena i po vanjskom dijelu krova - via ferrata ili se pripremate za rope swing. Neki su se na Skywalk Poljudu uz podršku svojih prijatelja i članova obitelji oslobodili straha od visine, učvrstili međusobne odnose dijeleći ovo intenzivno iskustvo i povrh svega dobro se zabavili - zašto ne biste i vi?

VELIKO FINALE - Skywalk Poljud ROPE SWING - 70 metarski let užetom - najveća i najluđa ljuljačka koju ste ikad probali i definitivno vrhunac cijele ture !

Iz novinarskih kućica unutar konstrukcije poljudskog krova, potpuno osigurani prepuštate se slobodnom padu i naletu adrenalina. Nemoguće ga je opisati riječima, jednostavno ga morate doživjeti. Nekoliko sekundi slobodnog pada dovoljno je da zaokruži ovu urbanu avanturu o kojoj ćete dugo pričati.

Dok šetate visoko iznad kultnog travnjaka i gledate Split iz naše perspektive, saznat ćete zanimljive priče o izgradnji poljudskog stadiona – zašto je svojevremeno bio najvažniji objekt stadionske arhitekture u svijetu, gdje se nalazi njegova replika kao i niz zanimljivih detalja o urbanističkom razvoju i arhitekturi ovog dijela grada.

Skywalk Poljud vodiči

Slaven je naš glavni vodič s preko 25 godina iskustva u sportskom i slobodnom penjanju, od čega je velik dio posvetio prenošenju svog znanja drugima kao instruktor i trener s licencom Hrvatskog planinarskog saveza i Hrvatske olimpijske akademije. Darla i Luka su izvanserijski vodiči koji se stravstveno bave slobodnim penjanjem te imaju dugogodišnjim iskustvo vođenja adrenalinskih tura na otvorenome. Njihovu ljubav i strast prema ovom poslu odmah ćete uočiti.

*Napomene: Skywalk je prikladan za sve osobe starije od 9 godina; osobe mlađe od 16 godina moraju biti pod nadzorom starije osobe; osobe mlađe od 18 godina moraju imati pristanak roditelja ili roditelji moraju napraviti rezervaciju u njihovo ime te pružiti sve potrebne informacije Skywalk Poljud timu; gornja granica za kilažu je 120 kilograma, dok je donja granica 40 kilograma i odnosi se isključivo na rope swing skok; na turi se nalazi mnoštvo stepenica, stoga nažalost nije prikladna za osobe s poteškoćama u hodanju.