[28.08.-18.09.] Krstarenje s Adriatic Cruise by Kompas na 8 dana/ 7 noćenja s Polupansionom & kapetanska večera + parking! RUTA: Krk, Zadar, Trogir, Hvar, Vis, Kornati, Rab za 1 osobu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključen ulaz u NP Kornati, razgledi grada, transfer od luke i natrag do parkinga... GRATIS parking za 1 vozilo na Krku! Luksuzni brod koji će Vas oduševiti udobnim kabinama, koje su uređene prema posljednjim svjetskim standardima! Termini 28.08.21. do 04.09.21. ili 04.09.21. do 11.09.21. ili 11.09.21. do 18.09.21.; rasprodani svi termini osim za 11.09.

PROGRAM PUTOVANJA

• Dan 1 KRK  DOLAZAK, Subota (VD)
Ukrcaj na brod moguć je od 15 sati u Luci Krk te je transfer od parkinga do broda organiziran za vas. Smjestite se u kabinu i opustite prije večere dobrodošlice. Noćenje u Krku. 

Ponuda uključuje: smještaj na brodu Supreme kategorije u kabini (kabina u potpalublju ili kabina na glavnoj palubi) s kupaonicom, klimom i LCD televizorom + 7 noćenja na ruti Krk - otok Vis - Krk + dolazni i odlazni transfer od parkinga do luke na dan dolaska i od luke do parkinga na dan odlaska + parking za osobno vozilo u Krku (1 vozilo po kabini) + svaki dan doručak + ručak 6 dana u 3 slijeda + večera dobrodošlice i kapetanska večera + neograničena konzumacija kave, čaja i vode za vrijeme boravka na brodu + svakodnevno posluženo svježe voće + dnevno čišćenje kabine, promjena ručnika i posteljine srijedom (ili češće po potrebi) + ručnik za plažu za vrijeme boravka na brodu + nošenje prtljage + WiFi na brodu + profesionalni Cruise Manager koji brine o vama tijekom cijelog putovanja + razgledavanje grada Zadra, Trogira i Raba s lokalnim vodičem + ulaz u Nacionalni Park Kornati, za 1 osobu.

• Dan 2 KRK – ZADAR, Nedjelja (D, R)
Jutarnja plovidba prema Zadru dok uživate u doručku i sunčanju na palubi, a predviđeno je i stajanje za kupanje u jednoj od prekrasnih uvala. Uz ručak na brodu plovimo do Zadra, koji je stoljećima bio glavni grad Dalmacije, a danas je centar sjeverne Dalmacije. Zadar je grad s bogatim kulturno povijesnim nasljeđem, prvim hrvatskim sveučilištem (osnovano 1396.), grad poznat po brojnim košarkašima, tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji i jedinstvenim morskim orguljama. Predlažemo da se priključite razgledu grada s lokalnim vodičem u poslijepodnevnim satima, a večer je slobodna za samostalno istraživanje i upoznavanje Zadra. 

• Dan 3 ZADAR – VODICE (izlet u Nacionalni Park Krka – opcionalno) - PRIMOŠTEN, Ponedjeljak (D, R)
Rano ujutro krećemo u smjeru Vodica, gdje imate mogućnost pridružiti se izletu u Nacionalnom Parku Krka (uz doplatu). Na putu prema Vodicama uživat ćete u kupanju u jednoj od uvala otoka Murtera te ručku na brodu. Gosti koji se neće priključiti izletu u Nacionalni Park Krka (autobusom iz Vodica), nastavit će plovidbu brodom prema Primoštenu uz dodatno stajanje za kupanje. Primošten je malo slikovito mjesto smješteno između Šibenika i Trogira, u središnjem dijelu jadranske obale, okruženo sa sedam otočića. Mjesto je sačuvalo mediteranski ugođaj i sve značajke srednjovjekovnog mediteranskog ribarskog grada, što se posebno očituje u uskim ulicama i zbijenim kućama u staroj gradskoj jezgri.

• Dan 4 PRIMOŠTEN – TROGIR – HVAR, Utorak (D, R) 
Ujutro plovimo prema Trogiru, gdje se možete pridružiti organiziranom razgledu grada nakon doručka. Tijekom ručka plovimo do Hvara, najpopularnijeg otoka na Jadranu i mjesta okupljanja međunarodnog jet set-a. Ovaj šarmantni gradić s 8 stoljeća starom arhitekturom ima slikovite uličice i prvo javno kazalište u Europi (starije od Shakespeareova kazališta u Velikoj Britaniji). Vaša večer je slobodna za otkrivanje grada ili uživanje u večeri u jednom od mnogih dobrih restorana.

• Dan 5 HVAR – KOMIŽA (VIS), Srijeda (D, R) 
Rano ujutro napuštamo Hvar i plovimo prema Modroj špilji (opcionalno), veličanstvenom prirodnom fenomenu na otočiću Biševo ispred grada Komiže. Kako ponekad vremenski uvjeti mogu biti vrlo nepredvidivi, mogućnost našeg posjeta ovisit će o tim uvjetima, no o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme. Dalje plovimo prema Komiži s pauzom za kupanje i ručkom na brodu. Komiža se nalazi u dubokom zaljevu na zapadnoj strani otoka Visa ispod 600 metara visoke planine Hum. Tipično je mediteransko selo koje privlači turiste prekrasnim plažama i uskim cestama i kućama stisnutim oko luke. Komiža je uvijek bila ponosna na ribarsku povijest, čiji se ostaci mogu naći u Ribarskom muzeju smještenom u staroj venecijanskoj kuli na šetnici (rivi), jedinom u Hrvatskoj. 

• Dan 6 KOMIŽA (VIS) – KORNATI – SALI (DUGI OTOK), Četvrtak (D, R, KV) 
Jutarnja plovidba prema Nacionalnom parku Kornati uz doručak na brodu. Nacionalni park zauzima površinu od oko 220 km2 i obuhvaća 89 otoka, otočića i hridi, zajedno s obalnom linijom dugom oko 238 km. Uzmite pauzu za plivanje tijekom našeg krstarenja Kornatima. Nastavljamo plovidbu uz ručak na brodu, a poslijepodne uplovljavamo u Sali, turističko i ribarsko mjesto na Dugom Otoku. Sali se spominje u 12. stoljeću, dobivši ime po solanama, a danas je omiljeno odredište ronilaca. Večeras uživajte u kapetanskoj večeri na brodu.

• Dan 7 SALI (DUGI OTOK)– RAB, Petak (D, R) 
Danas plovimo prema našem krajnjem odredištu – Rabu, jednom od najljepših jadranskih otoka s prekrasnim pješčanim plažama. 1936. engleski kralj Edward VIII i Wallis Simpson sa svojom jahtom Nahlin usidrili su se u luci Rab i posjetili staru gradsku jezgru. Uživajte u pauzi za plivanje i ručku tijekom plovidbe do Raba. U kasnim poslijepodnevnim satima dolazimo na Rab te je za vas organiziran razgled povijesnog središta grada uz lokalnog vodiča. Noćenje u Rabu.  

• Dan 8 RAB – KRK ODLAZAK, Subota (D) 
Ranojutarnja plovidba od Raba do Krka. Nakon doručka vrijeme je za iskrcaj s broda. Želimo vam sretan povratak kući ili ugodan nastavak vašeg odmora.

U cijenu nije uključena lučka pristojba i boravišna pristojba, plaća se na brodu 250,00 po osobi! Minimalno popunjenje po kabini je 2 osobe!

Svi članovi posade su cijepljeni te se na brodu provode svi standardi kvalitete i procedure vezano uz COVID-19, a svaka kabina na brodu ima svoju zasebnu ventilaciju odvojenu od ostalih kabina i prostorija na brodu.