AMAZINGA ludnica na čak 2 lokacije u Zagrebu! Zabavi se, rekreiraj i ludo provedi uz fenomenalne adrenalinske atrakcije ADVENTURE PACK u trajanju 2 SATA i za samo 87 kn/osobi!

594 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon možete iskoristiti na bilo kojoj lokaciji! 2 LOKACIJE u ZAGREBU: Zagrebački Velesajam i Family fun & home Mall! Kupon vrijedi do 01.09.2021. Kupon vrijedi za 1 osobu i vrijedi za trajanje od 2 sata (2 sata = 120 minuta) u 1 dolasku!

ADVENTURE PACK na ZAGREBAČKOM VELESAJMU uključuje: Trampolin park (1h) + Climbing Zone + Leap of Faith + Stairway to Heaven + Adrenalinski park + Soft Play!


ADVENTURE PACK na JANKOMIRU uključuje: Trampolin park (1h) + Climbing Zone + Cage Ball!

AMAZINGA - Family entertainment po mjeri Zagreba i 21. stoljeća!


TRAMPOLINSKI PARK je sastavljen od 14 atrakcija i prostire se na 1800 kvadrata. Amazinga Trampolin Park je podjednako namijenjen naprednim skakačima i entuzijastima koji se tek spremaju naučiti svoje prve akrobatske trikove. 


Bilo da voliš visine ili tek trebaš pobijediti strah od visine, CLIMBING ZONE u Amazingi je pravo mjesto za tebe. S vrha zida za penjanje od 7.5 metara možeš se baciti, ali auto belay će kontrolirano usporiti tvoj pad. Za sve koji vole visine, ali i za one koji žele pobijediti strah od visina. Zona je podjednako namijenjena iskusnim penjačima, ali i početnicima koji tek sanjaju svoju prvu penjačku avanturu.

Udahni duboko jer je pred tobom izazov kojeg možeš savladati jedino kombinacijom hrabrosti i vjere u vlastiti skok koji će te ispaliti dovoljno daleko da uhvatiš viseću gredu ili trapez! LEAP OF FAITH je nova uzbudljiva atrakcija u Amazingi koja će ubrzati tvoj puls i zbog koje ćeš osjetiti navalu adrenalina po čitavom tijelu.


Nakon što duboko udahneš, krećeš sa svojim usponom u nebo preko devet stepenica - STAIRWAY TO HEAVEN! Prva je visoka 20 centimetara, a posljednja 3.5 metra! Kako budeš napredovao, put u visine će sve više testirati tvoju hrabrost i ravnotežu koja mora biti savršena. S vrha se možeš vratiti stepenicama, ali se možeš i baciti jer će tvoj pad usporiti sigurnosni auto-belay sustav. 


Amazinga ADRENALINSKI PARK je prepun užadi, prepreka i mogućnosti, a ravnotežu, samopouzdanje i agilnost vježbaš na 5 metara visine iznad tla! Adrenalinski Park obilaziš u smjeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu i tempom koji  najviše odgovara tvom samopouzdanju i koraku, a visinska avantura novu i još uzbudljiviju dimenziju dobiva ako si gore sa svojim prijateljima. Na 


Adrenalinski Park se penješ nakon što si odslušao briefing naših operatera. Za penjanje ćeš dobiti sigurnosnu kacigu koja odgovara opsegu tvoje glave, a cijelo vrijeme ćeš biti vezan sigurnosnim pojasevima.

SOFT PLAY izgrađen je u stilu gusarskog broda od nekoliko katova i visok  7.5 metara, a opremljen je čak i topovima koji ispaljuju kuglice od spužve.  Za nezaboravnu piratsku avanturu!


Kupon možete iskoristiti na bilo kojoj lokaciji: ZAGREBAČKI VELESAJAM (paviljon 36) i JANKOMIR Family fun & home Mall!