[14.08.- 21.08.] LAST MINUTE ljetovanje na samoj obali mora u pitoresknom Karlobagu na 8 dana/7 noćenja uz ALL INCLUSIVE uslugu za 2 osobe i dijete do 11,99 g. u hotelu Zagreb, super cijena!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PONUDA JE OGRANIČENA!!! Uključeno je korištenje saune te kako bi upotpunili ljetne večeri očekuje Vas glazba uživo navečer (5 puta tjedno)! Ponuda se može iskoristiti od 14.08. do 21.08. 2021.

HOTEL ZAGREB
Hotel Zagreb smješten je u gradiću Karlobagu. Položaj na samoj obali mora, u okruženju borova, čini ga idealnim za Vaš odmor.
Raspolaže s ukupno 143 sobe i 9 suitova u glavnoj zgradi hotela i depadansi „Villa Pinia“. Veliki broj udobnih soba, u kojima mogu boraviti četveročlane obitelji čini ga idealnim za boravak obitelji s djecom.

Ponuda uključuje: 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi bez balkona za 2 osobe + 7x ALL INCLUSIVE usluga (doručak, ručak i večera) + korištenje saune (prijava na recepciji) i bazena + animacija za djecu i odrasle + glazba uživo navečer (5 puta tjedno) +25% popusta na wellness usluge.

SMJEŠTAJ
Raspolaže s ukupno 143 sobe i 9 suitova u glavnoj zgradi hotela i depadansi „Villa Pinia“. Veliki broj udobnih soba , u kojima mogu boraviti četveročlane obitelji čini ga idealnim za boravak obitelji s djecom.

IZLETI
Također je idealno polazište za izlete na Velebit, Plitvice, Paklenicu, rijeku Unu, ili otoke Pag i Rab.

All inclusive uključuje: buffet doručak, buffet ručak s pićem i sladoledom, buffet večera s pićem; besplatno piće (pivo, vino, brandy, vodka, kola, limunada, voda, kava, kakav, ...) i keksi u baru od 11:00 do 21:30, besplatno piće (pivo, kola, limunada, voda) uz bazen od 10:00 do 19:00h.

WELLNESS
Na raspolaganju vanjski bazen (ovisno o vremenu), te unutarnji bazen s saunom.

OBVEZNA JE PROVJERA slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: +385 99 210 1423 ili hotelzagreb1@gmail.com te obaveznu potvrdu ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.