Naglasite prirodnu ljepotu i potaknite zavodnicu! Studio ljepote by Goga u Zagrebu donosi: EYELINER - trajnu šminku uz koju svakodnevno imate vrhunski make-up, samo 999 kn! 1 korekcija uključena!

Kupon vrijedi do 10.10.2021.

Početak postupka trajne šminke započinje dezinficiranjem područja i nanošenjem anestetika da je bol minimalna. Sljedeći korak je iscrtavanje posebnom olovkom. Započinje se mikropigmentacija aparativno tankom iglicom u drugi sloj kože unos željenog pigmenta.

TRAJNA ŠMINKA  (EYELINER KAPKA SA SJENČANJEM)

Trajna šminka kapka postupak je u kojem se koristi tehnologija preciznog apliciranja pigmenta u gornji sloj kože (epidermu) uz sam rub kapka te sijenčanjem dobivate definiran pogled sa finom linijom i sjenkom, Vaše trepavice izgledaju gušće, oči savršeno naglašene, a Vi ćete uštedjeti vrijeme i preskočiti svakodnevno šminkanje. Debljina i dužina linije određuje se po veličini i obliku oka, anatomiji lica, a za pigmentaciju koriste se mineralni pigmenti.

Dopuna je potrebna unutar 4-5 tjedana! U cijenu je uključen 1 dolazak + 1 korekcija!

Tretman traje oko tri sata, korekcija se radi ukoliko je potrebno i ide u cijenu  tretmana  a trajanje i postojanost eyelinera je od 3-5 godina (ovisno o metabolizmu klijentice) nakon čega kada šminka izblijedi radi se ponovno tretman osvježavanja. Vrhunski izvedena trajna šminka podupire prirodnu ljepotu a istovremeno naglašava oči i individualnost klijentice.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 091/3043-403 uz KOD i ID kupona po primitku