Moderna elegancija u samom centru Zadra! Restoran OX Meet and Eat očekuje Vas sa sočnom klopom za prste polizati: burger ili BBQ rebarca uz krumpiriće + umak + craft pivo, od samo 75 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.09.2021. uz konzumaciju isključivo u restoranu!

RESTORAN OX
U Varošu, živahnoj zadarskoj četvrti poznatoj po tradicionalnim lokalnim festivalima koji kombiniraju glazbu i vrhunsku dalmatinsku hranu, okružen povijesnim spomenicima i arheološkim nalazištima, u blizini rive i Pozdrav suncu, tik uz Morske orgulje, restoran OX otvara svoj vrata i uvodi vas u potpuno drugačiji svijet. 

Savršen je kontrast okolnom okruženju sa svojim modernim, elegantnim i upečatljivim stilom. Intimna atmosfera upotpunjena lokalnim vinom i kulinarskim delicijama upravo je ono što vam treba za otkrivanje nove razine savršenstva tijekom odmora.

Odaberite jedan od nedoljivih menija:

 • Opcija 1): Burger po izboru + krumpirići + umak + Craft pivo (pivovara Brlog Zadar) Nepošlusna ili Plavuša 0.5!

 • Opcija 2):  BBQ Rebarca + krumpirići + umak + Craft pivo (pivovara Brlog Zadar) Neposlušna ili Plavuša 0.5!

Mesni specijaliteti iz domaćeg uzgoja i riba s Jadranskog mora, svježe povrće i ukusni deserti zadovoljit će svaki ukus i prigodno vas u daljnjem razgledavanju.

Adresa restorana: Restoran - OX - Meet and Eat, Stomorica 5, 23000 Zadar! Obavezna rezervacija dan ranije za restoran na br. tel.: +385 97 661 4087 uz KOD i ID kupona po primitku!