KASNI LJETNI odmor na čarobnoj Makarskoj rivijeri! 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u luksuznom TUI BLUE Adriatic Beach + boca vina, Wellness uživanje, animaciju, sve za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TUI BLUE Adriatic Beach je mjesto koje spaja nenametljivu eleganciju s luksuznim sadržajima i uslugama! Hotel je primjeren isključivo za odrasle od 16 godina na dalje! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 03.09.21. do 14.10.21.

TUI Blue Adriatic Beach 

Adriatic Beach - ELEGANCIJA I ŠARM

Ne čeka vas samo odmor već i od trenutka kada kročite nogom u Hrvatsku, strastveni i posvećeni tim našeg resorta pobrinut će se da se na odmoru jednako opustite i zabavite.  TUI Blue Adriatic Beach je mjesto koje spaja nenametljivu eleganciju s luksuznim sadržajima i uslugama. Novouređene moderne sobe imaju očaravajući pogled na kristalno čisti Jadran.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 ALL INCLUSIVE usluge, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI Blue Adriatic Beachu + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.

Restorani, barovi i kafići uređeni su za svačiji ukus i uključuju široku ponudu. Uz miris borova i morski povjetarac, vaš kulinarski doživljaj dodatno je obogaćen umirujućim ambijentom koji skriva uzbuđenje kakvo najmanje očekujete. Avanturisti i ljubitelji povijesti mogu izabrati neki od dnevnih izleta koji vas vraćaju u rimsko doba i dalje u prošlost, dok će naš wellness centar i teretana Yes to Beauty zadovoljiti svaku vašu potrebu za opuštanjem. 

Raskošan ali topao, TUI Blue Adriatic Beach jednostavno je jedno od najboljih mjesta gdje možete doživjeti nevjerojatnu okolicu Makarske. Dođite i zaljubite se ponovo.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena (grijan) s ležaljkama, ručnicima i suncobranima.

LUKSUZNO ZADOVOLJSTVO. ZA LJUBITELJE PRIRODE I ZALJUBLJENE

Ove sezone se razmazite u netaknutoj prirodi. TUI Blue Makarska je prekrasan, intimni resort namijenjen odraslima koji se žele opustiti u blistavom, prirodnom okruženju. Pažljivo preuređeni hotel posebno je dizajniran kako bi vam pružio luksuzne trenutke mira. Ljubazno i uslužno osoblje, smirujuće boje, moderni dekor i mirisne borove šume učinit će da svoje sretno mjesto pronađete baš u Igranima. Naš jedini cilj je da vaš odmor u resortu TUI Blue Makarska bude nezaboravan. Jamčimo da ćete se osjećati kao kod kuće bez obzira odaberete li sobu s očaravajućim pogledom na more ili senzualni swim-up apartman. Rashladite se u jednom od vanjskih bazena kako biste se pripremili za kušanje slasnih delicija u našim modernim restoranima. Nudistička plaža udaljena je samo 5 minuta hoda od hotela.

SOBE STANDARD

Posebno osmišljene sobe za uživanje u opuštajućim noćima i umirujućim danima te jutrima u s voljenom osobom. Sobe standard su dostupne i bez pogleda na more i s pogledom na more - uz nadoplatu, ovisno o raspoloživosti. Sadržaj soba: Balkon/terasa, klimauređaj, televizor s ravnim zaslonom, mini bar koji se svakodnevno nadopunjuje, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, set za pripremu kave i čaja, sef, sušilo za kosu s ekskluzivnom prirodnom kozmetikom za njegu.

WELLNESS CENTAR I TERETANA YES TO BEAUTY

U wellness centru i teretani gosti mogu uživati u širokoj lepezi usluga, prilagođenih njihovim potrebama. Dođite i razmazite se tretmanima za pomlađivanje tijela i lica ili potaknite protok energije u našoj teretani. Radije biste se samo opustili? Otopite stres u luksuznoj sauni. Želite isprobati nešto zaista posebno? Počastite se najromantičnijom i najluksuznijom masažom za parove, koju smo osmislili posebno za zaljubljene.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 385 (0) 20 489 185 radnim danom do 16:00 h ili mail inventory@tthotels-croatia.com

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

USLUGE

Uživajte u romantičnoj avanturi krojenoj po vašim željama u TUI Blue Adriatic Beach, a zanimljive aktivnosti u zanosnoj prirodi Makarske i slasni zalogaji i pića zasigurno će podići vaše raspoloženje.

Dodatna napomena: Brand TUI ima pravilo odijevanja dugih hlača za gospodu u našem restoranu za vrijeme večere!